kiril_bulgaria линкът който си постнал води към съставянето на нов пост.
А моят опит с чистачките е, че на голфа съм купувал всякакви силиконови пера, безшарнирни, маркови... все тая.
Сега на Аудито купих от практикер най-евтините за 2,40лв (2те) и още си чистят и да се прецакат, пак 2,40 мисля да си дам и колкото искарат, не скърцат и все още не мажат, но зимата ще ги прецака, колкото и скъпи да са. Та моя опит е най-евтините. Това все пак са чистачки, а не спирачни дискове или гуми.
Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Моят опит с чистачките - как открих най добрите !
kiril_bulgaria написа:Поздрав от Лада Клуб.![]()
Тест на чистачки.
http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... etki/1.htm
Гледам, че братушките препоръчват Champion като най-удачен избор за целогодишно ползване. И те мислят като мен

viewtopic.php?f=59&t=166788&hilit=%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8+%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD
Вече е време да сменям пасажерската и се чудя от къде да си взема оригинална Шампион на бройка. Няколко са местата в София, които открих след търсене във форума:
1.официален вносител Руди 96 в Лозен;
2.Делина ООД или по-известни като гумаджийницата срещу Семинарията;
3.зад Лукойла срещу КАТ Дървеница. Така и не разбрах как се казва магазина и точен адрес?
Ако някой знае и други места в София на които се намира оригинален Шампион на бройка, ще е хубаво да сподели за да може всеки да прецени от къде му е най-удобно да си вземе

BeckoTDI написа:kiril_bulgaria линкът който си постнал води към съставянето на нов пост.
А моят опит с чистачките е, че на голфа съм купувал всякакви силиконови пера, безшарнирни, маркови... все тая.
Сега на Аудито купих от практикер най-евтините за 2,40лв (2те) и още си чистят и да се прецакат, пак 2,40 мисля да си дам и колкото искарат, не скърцат и все още не мажат, но зимата ще ги прецака, колкото и скъпи да са. Та моя опит е най-евтините. Това все пак са чистачки, а не спирачни дискове или гуми.
И е така, и не точно, най-евтините чистачки са като гумите и в студа се втърдяват и драпат по стъклото.
Хубавите чистачки, ако не се пускат върху замръзналото стъкло се запазват по-дълго.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: Какви чистачки използвате ?
валео обикновени-година и половина, сега съм с guard плоски но не съм очарован но стават де.Следващите ще са шампион.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
тип "банан" както се казва. 3.70 бройката. Малко повече от половин година съм с тях и направо сушат прозореца... На капачето пише нещо от сорта на "muilu" или нещо от сорта.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
iliankocov написа:тип "банан" както се казва. 3.70 бройката. Малко повече от половин година съм с тях и направо сушат прозореца... На капачето пише нещо от сорта на "muilu" или нещо от сорта.
И аз съм с такива почти 2 години но вече съм към края на живота си

Пролетта мисля да ги сменя пак с такива защото съм много доволен

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
И аз съм с бананите от Метро когато ги сложих за първи път даже на сухо вървят едно такова безтегловно като магия,но сега скърцат но пък чистят супер,даже и сега.Ама скърцането лично мен много ме дразни 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
JoroKN написа:iliankocov написа:тип "банан" както се казва. 3.70 бройката. Малко повече от половин година съм с тях и направо сушат прозореца... На капачето пише нещо от сорта на "muilu" или нещо от сорта.
И аз съм с такива почти 2 години но вече съм към края на живота си![]()
Пролетта мисля да ги сменя пак с такива защото съм много доволен
Пази Боже колега!!!
Чистачките ти умират не ти!

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Бош безшарнирни - стават 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ac Delco безшарнирни - добри са
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каспър написа:Вече е време да сменям пасажерската и се чудя от къде да си взема оригинална Шампион на бройка. Няколко са местата в София, които открих след търсене във форума:
3.зад Лукойла срещу КАТ Дървеница. Така и не разбрах как се казва магазина и точен адрес?
Преди малко ходих до въпросния магазин, купих две чистачки 53см и 48 см. Цената им е 11лв и 8 лв. Попитах ги от къде взимат чистачките и ми казаха че ги взимат от руди.
Магазина се намира зад бензиностанция петрол до КАТ. Адреса е кръстовището на улиците : ул. Св. Пимен Зографски и ул. Николай Хайтов.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Champion на бройка се продава на ъгъла на Симеон и Одрин в магазина за Лада.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От две години ползвам "Шампион" и за мен това са много добри чистачки на добра цена. Тази зима от заледяването по стъклата гумичките започнаха да се късат. Купих за времено ползване докато минат студовете и ледовете някакви румънски от Кауфланд на някаква смешна цена. Толкова отвратителни чистачки не бях виждал през живота си. На моменти скърцат страшно гадно, но мисля да изкарам и февруари с тях, а после ще слагам хубави - задължително графитни.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
По-добро от оригиналната фабрична няма , всичко др е с цел покупко-продажба. Аз карах с Бош и Шампион и Валео и Ауто практик еми една не издържа колкото оргиналните
монтирани от завода производител. Без шарнирни само
Бош.
- почистете си перата със сприт докато изпадне изцяло изгорялата гума. Ефекта е потресаващ(не скърца, не прескача, не е чатка).

- почистете си перата със сприт докато изпадне изцяло изгорялата гума. Ефекта е потресаващ(не скърца, не прескача, не е чатка).
Бай Семо написа:По-добро от оригиналната фабрична няма , всичко др е с цел покупко-продажба. Аз карах с Бош и Шампион и Валео и Ауто практик еми една не издържа колкото оргиналнитемонтирани от завода производител. Без шарнирни само
Бош.
Имаш предвид чист спирт

Последна промяна от JC на Сря 26 яну 2011 18:03, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”