Някой ако иска нещо от sportsdirect.com....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой ако иска нещо от sportsdirect.com....
Чаках, чаках....не усетих да има ентусиазъм и поръчах чрез едно много мило момиче от Пловдив. Вземи ми само 10%....доволен съм...стоките дойдоха и всичко е точно. Ако някой има интерес да ми пише ЛС...да не правя реклами.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз лично сметам да изчакам sportsdirect-bg.com да си оправят сайта и да поръчвам от тях, щото иначе е малко трудна организацията...
Добре, а един такъв въпрос: Ако си поръчам през някоя от фирмите, които доставят до БГ с 10% отгоре,
например sportsdirect-bg.com, заплащам си само стойността на поръчката + тези 10% или поръчката + 10%
+ таксата за доставка до БГ
. Тенк ю 
например sportsdirect-bg.com, заплащам си само стойността на поръчката + тези 10% или поръчката + 10%
+ таксата за доставка до БГ

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в тия 10% влиза всичко ако си от София и си вземеш поръчаното от техния офис
за другите градове куриера си го поемаш ти !
точната цена ще разбереш като попълниш формата за поръчка която е на саита им
в цената която се получава са калкулирани и тия 10% 

точната цена ще разбереш като попълниш формата за поръчка която е на саита им

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия sportsdirect-bg.com им трябваха 4 дни да отговорят на мое запитване. Естествено присламчих се към една друга голяма група на приятели и познати и си поръчах.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако си отворя магазин с такива стоки-ко правим?нещо неприятности с закона или митницата?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
aylin78 написа:Ами ако си отворя магазин с такива стоки-ко правим?нещо неприятности с закона или митницата?
Не би трябвало да плащаш мито или ддс, защото е внос от страна, която е в ЕС.
Ама това е само на теория де, не знам реално кво, що...
aylin78 написа:Ами ако си отворя магазин с такива стоки-ко правим?нещо неприятности с закона или митницата?
Фирмите които имат официални представителства в България ще те награбят защото не си оторизиран от тях да продаваш Nike,Puma,Lee и т.н
A някой поръчвал ли е от тук sportsdirect-bg.com да сподели
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
katcko написа:aylin78 написа:Ами ако си отворя магазин с такива стоки-ко правим?нещо неприятности с закона или митницата?
Фирмите които имат официални представителства в България ще те награбят защото не си оторизиран от тях да продаваш Nike,Puma,Lee и т.н
A някой поръчвал ли е от тук sportsdirect-bg.com да сподели
Нищо няма да направят освен ако нямат изключителни права, такива дават малко фирми. В Капитал имаше точно такава тема за паралелния внос на различни стоки, никой не може да им каже нищо ако производителя не е дал изключителни права на местния вносител.
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
katcko написа:aylin78 написа:A някой поръчвал ли е от тук sportsdirect-bg.com да сподели
аз си поръчах едни маратонки и днес ми пристигнаха . много са коректни и всичко беше както съм си го поръчал . пак ще си поръчвам през тях.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
И а поръчах през sportsdirect-bg.com и съм доволен. 10% ти взимат и си плащаш еконта до твоя град. От скоро имат условие, да бъдат преведени 60% авансово от поръчаните стоки.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ние ги поръчваме с кредитната карта на приател,доставката до БГ е 30 паунда или около 70лв.
За да поръчате ви трябва само кредитна карта,а хора които да се включат в поръчката и транспорта да ви излезе без пари колкото искате.
Не виждам смисъл да си плащате първо на разни тарикати и второ на ЕКОНТ,след като DHL ви го носят на място и това е включено в тези 30 паунда за доставка
За да поръчате ви трябва само кредитна карта,а хора които да се включат в поръчката и транспорта да ви излезе без пари колкото искате.
Не виждам смисъл да си плащате първо на разни тарикати и второ на ЕКОНТ,след като DHL ви го носят на място и това е включено в тези 30 паунда за доставка

Колегата chefito ми препоръча едно момиче от Пловдив,чух се с нея,всичко е точно,в петък ще поръчва,който иска да пише

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:aylin78 написа:Ами ако си отворя магазин с такива стоки-ко правим?нещо неприятности с закона или митницата?
Не би трябвало да плащаш мито или ддс, защото е внос от страна, която е в ЕС.
Ама това е само на теория де, не знам реално кво, що...
Ако искаш да си отвориш магазин, първо трябва да си регистрираш фирма, да си вкараш касов апарат и да почнеш да плащаш всеки месец данъци на милата държава.
И в този легален случай, на всяка стока трябва да лепнеш едни 20% отгоре, заради ДДС-то, nice a?
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
forski написа:Ние ги поръчваме с кредитната карта на приател,доставката до БГ е 30 паунда или около 70лв.
Ние също поръчахме така ама сме много хора. За едно/две неща от намалените не излиза сметката с 30-те паунда. В La Redoute например доставката е 6 евро без значение какво.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”