Дискове zimmermann и накладки pagid, цената им е малко под 100 лева всичко.
От тука :
http://www.autodynamic.bg/

Покупка на дискове и накладки? Какви и от къде?
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Покупка на дискове и накладки? Какви и от къде?
Сори,че питам тук,но някой да е купувал предни дискове и накладки на 280мм за Г3 ГТИ,марка,пари...
rampag3 написа:Здравейте колеги,
трябва да сменям предни дискове на Г3 1.8 моно ABS двг.
Какви НЕвентилирани дискове да си взема и какви накладки... като повече от 40-45 лв за диск не ми се дават. (и от къде)
Миналата седмица и аз ги смених: комплект дискове Zimermann и накладки Textar, цената е съответно 57 лв (двата) и 43 лв. за накладките. Доволен съм, колата направо се промени. Усилието върху педала е много по-малко а спирането е много по-силно. Купих ги от Ауто-плюс.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз мога да кажа,че не съм особено доволен от Бош-овските дискове.Успявах да изкривя без никакъв проблем невентилирания диск 256мм на Пасат-а...реших добре,тъничък е,ще сложае вентилирани - сложих вентилирани и сега пак са криви след няма 10 000км с тях вече.
Ориентирам се към Zimmermann и аз.А за накладки - ATE или Pagid .Принцпно TRW е Lucas и не са лоши и те,но от АТЕ съм най-доволен,за 256мм диск обаче са си цифра от сорта на 75-6 лв и 87лв според това дали са за вентилиран или не (от Ауто + това).Но спирането е...един път
Ориентирам се към Zimmermann и аз.А за накладки - ATE или Pagid .Принцпно TRW е Lucas и не са лоши и те,но от АТЕ съм най-доволен,за 256мм диск обаче са си цифра от сорта на 75-6 лв и 87лв според това дали са за вентилиран или не (от Ауто + това).Но спирането е...един път

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Колега rampag3 за 40лв. можеш да си купиш само кашкавалени.Все пак става вапрос за спирачки.Умната!
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
apolon написа:Колега rampag3 за 40лв. можеш да си купиш само кашкавалени.Все пак става вапрос за спирачки.Умната!
49 лева е цената на 239мм диск Зимерман.
Ако имаш предвид 280мм диск вентилиран съм съгласен че са малко 40 лева.

- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
2008 като сменях предните дискове (плътен 239) на TRW(лукас) дисковете бяха по 27 лв в Аутохелп (доколкото знам са официален вносител), на същото място ми предложиха и за по 21-22 лв мисля, в Христо Колев в Стара Загора имаше и за 34 лв 2та диска.
Аз естествено си купих TRW които за 4000-5000 км се изкриви десния (изметна се спрямо главината, не да е на вълни) От накладките обаче съм доволен, само 2пъти са ми скърцали при положение че съм ги поопичал и за 100-200 км са се оправяли.
Само моите ТРВ ли са калпави, вече незнам какво да вземам, че ми предстои покупка на задни дискове, а щом ТРВ се кривят, какво да си мисля за по евтините.
Аз естествено си купих TRW които за 4000-5000 км се изкриви десния (изметна се спрямо главината, не да е на вълни) От накладките обаче съм доволен, само 2пъти са ми скърцали при положение че съм ги поопичал и за 100-200 км са се оправяли.
Само моите ТРВ ли са калпави, вече незнам какво да вземам, че ми предстои покупка на задни дискове, а щом ТРВ се кривят, какво да си мисля за по евтините.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”