Ходенето по мъките-решено!!!
Привет...
Въпроса с "мъките' по моето Сеатче мисля се реши...
След като постоя седмица в Бургас,вдигнах се с един авер и неговото камионче и право в сервиза!
Колата не беше пипната,както и предполагах и всички само вдигаха ръце!!!
Качихме я и обратно до София!
Оставих я при един маистор с непретенциозно гаражно сервизче,обясних му проблема и си тръгнах!
След час ми звънна и ми каза,че колата ми е готова!!!
Отивм и какво да видя,мурка си моторчето доволно...
БЕЗИНА БИЛ ПЪЛЕН С ВОДА!!!!!
Маистора даже не можъл да си измие ръцете с него!
Източил целия бензин,сипал малко от неговия след като го прелял от Пасата му!
Представяте ли си как гледах като гръмнат!!!!!!!!!!!!
Последно Където зареждах бензин беше на Петолъчката на Сливен-ОМВ!!!
Правете си сметката...
Оставих му я да може да промие цялата система и искал и дюзите да почисти и утре си я взимам!
Та това е от мен...
Какво мислихме,а каква стана...
Въпроса с "мъките' по моето Сеатче мисля се реши...
След като постоя седмица в Бургас,вдигнах се с един авер и неговото камионче и право в сервиза!
Колата не беше пипната,както и предполагах и всички само вдигаха ръце!!!
Качихме я и обратно до София!
Оставих я при един маистор с непретенциозно гаражно сервизче,обясних му проблема и си тръгнах!
След час ми звънна и ми каза,че колата ми е готова!!!
Отивм и какво да видя,мурка си моторчето доволно...
БЕЗИНА БИЛ ПЪЛЕН С ВОДА!!!!!
Маистора даже не можъл да си измие ръцете с него!
Източил целия бензин,сипал малко от неговия след като го прелял от Пасата му!
Представяте ли си как гледах като гръмнат!!!!!!!!!!!!
Последно Където зареждах бензин беше на Петолъчката на Сливен-ОМВ!!!
Правете си сметката...
Оставих му я да може да промие цялата система и искал и дюзите да почисти и утре си я взимам!
Та това е от мен...
Какво мислихме,а каква стана...
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
raru написа:Какво мислихме,а каква стана...
Бас ловим че никой не си е и помислил за такова нещо.
По-добро решение на проблема от това нямаше начин да има.
П.С. Мамка им скапана, може ли 2 лв да гони бензина и да ни ебават така. Мисля че ако имаш касова бележка и част от "водния" бензин трябва да предприемеш нещо по въпроса.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:Никаква логика не виждам в това.... Да караш от петолъчката до на майната си и чак на връщане изведнъж да спре без преди това да усетиш каквото и да е било... никак не ми се връзва... Някой да не ти е гепил бензина по разните сервизи и да е възтановил баланса на течности с водица...
И на мене ми се е случвало точно същото. Карах една вектра и бях тръгнал за Кюстендил. Имах малко бензин, долях на OMV и на връщане от кюстендил почна да прекъсва, подскача... Но вървеше. Не знам откъде се сетих, но това ми беше първата мислъл - скапан бензин. После сипах още и се оправи.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Проблема бил в първоизточника, пък ние го търсим под дърво и камък.
Мда, още веднъж се потвърждава теорията, че в такива ситуации проблема почти винаги е много прост и лесно решим, стига да знаеш къде да го търсиш... ама някой трябва да седне и да помисли малко преди да прави нещо и да тръгне да прави нещата логично и последователно.
Евала на този "квартален" майстор, а онези майстори в "големия" сервиз им кажи да ходят да хапнат по един студен таратор...
Мда, още веднъж се потвърждава теорията, че в такива ситуации проблема почти винаги е много прост и лесно решим, стига да знаеш къде да го търсиш... ама някой трябва да седне и да помисли малко преди да прави нещо и да тръгне да прави нещата логично и последователно.
Евала на този "квартален" майстор, а онези майстори в "големия" сервиз им кажи да ходят да хапнат по един студен таратор...
Re: ..
rudolf написа:неразбирам,,,ма може ли помпата да не прави налягане или някакво запушване по бензинопровода?? или преди това да е сипал от някъде гадост/води и какви симптоми дават прецакани инжектори?
аз съм най близо:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”