Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Говорим си за оръжие!
Тогаз нямаш (голям) проблем - само телесни повреди и някакво обезщетение. Гледай да не е траен инвалид, че сумата нараства.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Днес във вестник Телеграф има статия за някакъв човек от кв.Орландовци който е застрелял някакъв циганин защото му е влязъл в къщата да го ограбва.
Циганите били двама,единия избягал а другия се скрил в гаража,човека взел незаконно притежавания си Макаров и след като стрелял предупредително циганина го нападнал с тръба.
Последвал още един изстрел който рикоширал в тръбата и препарирал циганина завинаги,първоначално нападнатия при опит за грабеж го съдят за НЕпредумишлено убийство при НЕизбежна самоотбрана.
В момента обвинението е УМИШЛЕНО убийство,това че са ти влезли в къщата,че те нападат с тръби,че е дошъл момента ТИ или ТОЙ явно не е важно и няма никакво значение.
Сами си правете сметката дали ако някой изпадне в подобна ситуация без значение какво и как,ще му се размине " като по филмите "
Оказва се че всеки може да ти влиза където си иска и ти нищо не можеш да направиш,ако ли пък решиш да се защитиш,себе си или децата си ще лежиш в затвора осъден за убийство.
Положението е такова
Циганите били двама,единия избягал а другия се скрил в гаража,човека взел незаконно притежавания си Макаров и след като стрелял предупредително циганина го нападнал с тръба.
Последвал още един изстрел който рикоширал в тръбата и препарирал циганина завинаги,първоначално нападнатия при опит за грабеж го съдят за НЕпредумишлено убийство при НЕизбежна самоотбрана.
В момента обвинението е УМИШЛЕНО убийство,това че са ти влезли в къщата,че те нападат с тръби,че е дошъл момента ТИ или ТОЙ явно не е важно и няма никакво значение.
Сами си правете сметката дали ако някой изпадне в подобна ситуация без значение какво и как,ще му се размине " като по филмите "
Оказва се че всеки може да ти влиза където си иска и ти нищо не можеш да направиш,ако ли пък решиш да се защитиш,себе си или децата си ще лежиш в затвора осъден за убийство.
Положението е такова

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Да, за кой ли път стигаме до този извод. В България законът пази престъпника...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
MMX написа:Извод - като застреляш мангал, тихо носиш лопата и го заравяш.
To даже не ти е нужен и пистолет,носиш си една малка сгъваема лопатка и 2 в 1 всичко сама прави

-
- Автомобил:
- Двигател:
мен също са ме обирали,и чуството е леко неприятно да видиш как някои се е ровил във вас,и как леко ти няма нещата.аз съм въоръжен с хеклер п30,и ако някое нежно създание влезне в нас,имам 1 пълнител с 15 патрона под ръка....пък после нека ме съдят..майка....им де........ и мангали.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Добре колеги...имам един въпрос...какво търси тази кръвожадна тема в един от най-интелигентите автофоруми...И при наличието на администратори и модератори заслужаващи дълбоко уважение....Кажи им бе Brabus ти поне си интелектуалната ДНК на този форум!...махнете я бе...спрете я!малко ли смърт има в ежедневието,че да обсъждаме как по-перфектно да я предизвикаме!!!!
Последна промяна от joker на Сря 26 яну 2011 20:57, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Добре колеги...имам един въпрос...какво търси тази кръвожадна тема в един от най-интелигентите автофоруми...И при наличието на администратори и модератори заслужаващи дълбоко уважение....Кажи им бе [b][color=#0000FF]Brabus ти си интелектуалната ДНК на този форум!...махнете я бе...спрете я!малко ли смърт има в ежедневието,че да обсъждаме как по-перфектно да я предизвикаме[/b][/color]!!!!
я, ти се върна.... за съжаление обаче още не си схванал как точно се пише с цветни букви....

- joker
Ludia написа:joker написа:Добре колеги...имам един въпрос...какво търси тази кръвожадна тема в един от най-интелигентите автофоруми...И при наличието на администратори и модератори заслужаващи дълбоко уважение....Кажи им бе [b][color=#0000FF]Brabus ти си интелектуалната ДНК на този форум!...махнете я бе...спрете я!малко ли смърт има в ежедневието,че да обсъждаме как по-перфектно да я предизвикаме[/b][/color]!!!!
я, ти се върна.... за съжаление обаче още не си схванал как точно се пише с цветни букви....
Дааааааааааааааа ....никога не съм си тръгвал...просто гледам кой до къде ще стигне....и се радвам...или тъгувам....
Пардон за писането...толкова ми е акъла...sorry!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
всеки си носи глава на раменете и отговаря за действията си
едни хора харесват едно други друго
имайте толерантност
п.п. аз пък съм на мнение че кучета подобни на това което ти е на аватара трябва да са забранени със закон, но не ти пиша с червени букви
щом нещо не нарушава закона на Република България и правилата на форума - значи няма проблем!
и с писаници от този род по темите нищо няма да се постигне освен разправии, има и други начини:
1. Доклад на темата
2. ЛС на модератор/админ
имайте толерантност
п.п. аз пък съм на мнение че кучета подобни на това което ти е на аватара трябва да са забранени със закон, но не ти пиша с червени букви
щом нещо не нарушава закона на Република България и правилата на форума - значи няма проблем!
и с писаници от този род по темите нищо няма да се постигне освен разправии, има и други начини:
1. Доклад на темата
2. ЛС на модератор/админ
- joker
DragoGT написа:всеки си носи глава на раменете и отговаря за действията си
имайте толерантност
1. Доклад на темата
2. ЛС на модератор/админ
Не кучетата Драго!Просто на някои собственици трябва да се забрани да имат подобни породи...това не са кучета за комплeксари и хора със слаби характери....справка USA Rottweiler Club!Питай Glove и VW fenka моите кучета.....А и тук се говори за средства за убийства на хора!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:
Не кучетата Драго!Просто на някои собственици трябва да се забрани да имат подобни породи...това не са кучета за комплeксари и хора със слаби характери....справка USA Rottweiler Club!Питай Glove и VW fenka моите кучета.....А и тук се говори за средства за убийства на хора!
Като се замислиш ротвайлерът е едно доста ефикасно средство за убиване/осакатяване на хора...не точно твоите кучета разбира се, но повечето собственици на друг вид оръжие правят подобна уговорка

joker написа:Не кучетата Драго!Просто на някои собственици трябва да се забрани да имат подобни породи...това не са кучета за комплeксари и хора със слаби характери....справка USA Rottweiler Club!Питай Glove и VW fenka моите кучета.....А и тук се говори за средства за убийства на хора!
Много по-просто и ефикасно е да се забрани порода кучета, отколкото някой (кой?) да прави дълбока психо експертиза на всеки кандидат стопанин колко му е акъла. Сигурно после трябва и някакъв зооработник (подобно на социален работник) да му прави посещения за да наглежда развитието? И защо всичко това?
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
не се отплесвайте излишно
просто му дадох пример на колега и той ме разбра

просто му дадох пример на колега и той ме разбра

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
joker написа: ...А и тук се говори за средства за убийства на хора!...
Колега, донякъде разбирам това че си лекар, и те боли за човешки живот. Животните понякога се държат по-цивилизовано и от хората. Ние в крайна сметка какво се опитваме да правим? - да изградим цивилизация уж, или дасе боричкаме един срещу друг.
Като лекар, вместо да спираш теми, и да вдигаш протести срещу, дай идея как се защитим така, че да не навредим на човек и човешки живот, и да живеем по-цивилизовано. Редно ли е някой измекяр да живее за сметка на труда, и здравето на други хора? И това не един, и не два пъти. А когато такъв измекяр извади оръжие (пистолет или друго), и го насочи срещу човек, какво следва? да се принесем в жертва ли? Конфликти е имало откак свят светува и ще има, въпросът е да се сведат до поносимо ниво.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”