Въпрос за ПТП с велосипедист
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за ПТП с велосипедист
Тук ситуацията е, че аз се движа по път с предимство и той ми излиза от път без предимство и се удари в мен. Иначе ако трябва да мина покрай велосипедист го заобикалям с повече от метър (когато това е възможно). Просто нямам какво да направя. Набих си спирачките, спрпях за 1 метър, ама човечеца неможа, поднесе, и по време на падането спря в колата ми.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:ако имаха алеи и обособени платна, както в Швейцария.
Е как да няма!българските вело алеи са уникални и единствени по рода си в света

Ето вижте една скучна сръбска вело алея,кадето война ги би,ембарго ги мори...:

А сега нашите европейски уникални алеи:

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Barbukov, че го съдиш като за НЕчовек! Ако неможеш да го осъдиш, търсиш свидетели за ново дело! Ако няма свидетели ще трябва сами да се Оправяте! Но иначе ако реши и се заяде може и да не ти плати! На мен много велосипедисти са ме изпреварвали от дясно, когато намалям на легнал полицай, и един ден ми отнесоха дясното огледало, а колоездача избяга, беше някакво дете! Та много кофти случка!
Реално погледнато оставаш с пръст в ръка, ако велосипедиста който ти е скапал колата, не иска да плати, отиваш при роднините му или семейството, ако и те не платят влизаш вътре взимаш плазмата, и когато ти платят ще им га дадеш даваш им 1 месец срок и после даваш плазмата в заложната къща и си оправяш колата, друг начин не виждам!
Реално погледнато оставаш с пръст в ръка, ако велосипедиста който ти е скапал колата, не иска да плати, отиваш при роднините му или семейството, ако и те не платят влизаш вътре взимаш плазмата, и когато ти платят ще им га дадеш даваш им 1 месец срок и после даваш плазмата в заложната къща и си оправяш колата, друг начин не виждам!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам протокол от КАТ за птп-то. Написани са му трите имена, егн, адрес... За какво са ми свидетели?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”