Здравейте. Имам Поло 2 от 91' само, че дясната врата е изкривена, нямам си и идея защо е така, така го взехме. Та като се гледа от външната страна на колата от лявата страна на вратата излиза сиг с повече от полвин сантиметар от уплътненито на колата и като се мие влиза вода. Вижте на картинката ограденото ето там е изкривена вратата изцяло, някак странно е изкривно все едно цялото пространство около прозореца. Да дадете някакви идеи?
http://store.picbg.net/pubpic/7A/98/59b ... f37a98.jpg

Изкривена врата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- crashman
- Автомобил: Bora
- Двигател: AUS
- Контакти:
Re: Изкривена врата
Все си мисля, че трябва да може да си регулираш механизмите за отваряне/затваряне.
Поне аз от снимката нищо не видях, но предполагам по описаното как не прилепва плътно. Дано колегите са по-запознати и ти помогнат.
Поне аз от снимката нищо не видях, но предполагам по описаното как не прилепва плътно. Дано колегите са по-запознати и ти помогнат.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
С двете ръце хващаш рамката на вратата,а скраката държиш контра.Като понапънеш няколко пъти ще се поизправи,и няма да влиза вода.Така сме изправяли врати на камион,че при дъжд валеше в кабината 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
моята на голфа...тате леко я обърна един път и слезе надоло...и мъжкат я дърпах, чак ме беше страх да не откъсна пантите 

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъй тъй , колегите правилно са те насочили - напъни я както си трябва , защото най-вероятно си е поизсулена . След това няколко пъти внимателно затваряш и отваряш вратата и гледаш фиксатора : Като се затваря , ако : 1. фиксатора опира в горната част на закопчалката , леко го местиш надолу ; 2. обратното . В този вариант не е включен случая панта предала бого дух 

- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
Не, то на пантите си е право, само горе около прозореца тая рамка е крива и не прилепва до купето има луфт 0,5 мм да не кажа 0,7 на места.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
bibow1 написа:Не, то на пантите си е право, само горе около прозореца тая рамка е крива и не прилепва до купето има луфт 0,5 мм да не кажа 0,7 на места.
Веднъж видях два индивида да дърпат на една вектра шоф.врата така.Викам си кво прват тия?Като ги погледах видях,че са си заключили ключовете вътре

- bibow1
- Автомобил:
- Двигател:
Ше пробвам така ама ше сваля прозореца да не го счупа случайно