k_garchev написа:Но служителките ми казват че не може!
Идва Коледа, всеки драпа за бонуси:-)
Ако имаш друг офис наоколо иди там. По-лесно е.
k_garchev написа:Но служителките ми казват че не може!
DJ_TOLYO написа:Да питам пак в тази тема. Въпросният ми договор с Мтел изтича на 28 февруари. Не съм си плащал последните 4 сметки. Ходих вчера и се разправях със служителката и и обяснявах че след като не съм платил 4 сметки, логично е че след втората неплатена телефона ми е спрян, а за декември получих сметка над 18 лв. Питах я как е възможно след като телефона ми е спрян, а съм на тарифа Loop 15 да имам сметка 18 лв. Обясни ми че щом имам такава сметка, явно съм говорил. Каза ми че ако искам да прекратя договора си, трябва да заплатя сметките си до 28 януари, за да ми се активира телефона и да мога да се обадя на *88, за да им кажа че искам да прекратя договора и да мога да подам молба. Иначе съм щял да закъснея, договора да се поднови и да имам да плащам после много. Та въпроса ми е, някой минал ли е по тоя път и какво става ако ги зае*а, не платя нищо, защото за мен това си е изнудване при условие, че не съм ползвал телефон през тези месеци. И как би се отразило това ако се приеме закона за който се тръби, че ще се отмени автоматичното подновяване и плащането на обезщетения.
k_garchev написа:DJ_TOLYO написа:
Отиваш им в офиса и си подаваш предизвестие,че не искаш да ти се подновява дого вора автоматично!И след 28февруари отиваш и им казваш да ти спрат картата!А парите,когато искаш тогава им ги давай!
k_garchev написа:Отиваш им в офиса и си подаваш предизвестие,че не искаш да ти се подновява дого вора автоматично!И след 28февруари отиваш и им казваш да ти спрат картата!А парите,когато искаш тогава им ги давай!
DJ_TOLYO написа:k_garchev написа:Отиваш им в офиса и си подаваш предизвестие,че не искаш да ти се подновява дого вора автоматично!И след 28февруари отиваш и им казваш да ти спрат картата!А парите,когато искаш тогава им ги давай!
Това сигурно ли е, че може да стане като вариант, правено ли е по този начин?
DJ_TOLYO написа:[
Това сигурно ли е, че може да стане като вариант, правено ли е по този начин?
Stivi написа:Ако си достатъчно настоятелен /демек да викаш силно/ и си в техен център а не на някой представител е възможно да се получи въпреки че без бой не се дават-измислят си ,че си нямал право предварително да подадеш такова заявление мамицата им мръсна
garsona написа:Stivi написа:Ако си достатъчно настоятелен /демек да викаш силно/ и си в техен център а не на някой представител е възможно да се получи въпреки че без бой не се дават-измислят си ,че си нямал право предварително да подадеш такова заявление мамицата им мръсна
По принцип това че пускаш едномесечно заявление не означава нищо
ПС: Това че викаш също нищо не означава , всеки работи за нещо и съответно се бори за хляба си !
Stivi написа:Ами тогава да не го пускаме,а ?? И като идеш в дена след като ти е изтекъл договора какво става....пак си крепостен селянин за 1 или 2 години щото на смотаняците така им изнася ! Като стане въпрос да си прекратиш договора се почва едно усукване,увъртане,разтакаване а като ти предлагат поредната "уникална" промоция с която да те заробят са готови да ти врътнат св...аАз например чакам с нетърпение да стане време за пускане на това предизвестие и ще искам копие с подпис и печат защото знам за случай в които на хора пуснали ги после казват "...ами при нас няма такова,съжаляваме...",направо са за убиване !
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта