Бербатов сред номинираните за играч на годината!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Бербатов сред номинираните за играч на годината!

Мнениеот k_garchev » Сря 26 яну 2011 18:47

Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави :bowdown

Не се притеснявай,не ме обиждаш!Но искам да сравните играта му,когато беше в Байер,в Тотнъм и сега!В предните два клуба се раздаваше и имаше желание да израства и да играе!Направи няколко добри мача и вече велик е!Сравнете го с Рууни миналия сезон!Не моеееше а се запрее mhihi !Имам чувството че Берба се мисли за някаква супер звезда!И погледнете и в английските форуми и статии!Дали фенове,дали журналисти!Всички го хранят че е мързел!Въпреки че го критикувам,се гордея че е българин и ни прославя!Но и за да успее човек,трябва да понася и критики!

Потребителски аватар
valcosel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valcosel » Сря 26 яну 2011 19:10

За мен Бербатов е перфектен футболист.
Но като българин не гласувам за национален предател.
Нека си го оценяват там където ги радва!

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Сря 26 яну 2011 19:22

k_garchev написа:Иначе не ми харесва как играе!Голямо "гюме" е!Никакво желание за игра!Плазмодий!

Не мога да разбера как може така да го плюете. :? Не знам, но никога не съм виждал да плют друг играч то било от висшата лига или от нашта А група :( Момчето си играе и когато може дава всичко от себе си!!!
Техника има Бербатов, снощи пак си пролича. Сър Алекс Фъргюсън вярва в нашето момче и го остави да играе, и извади Руни :да: Настръхвам когато направи някой от неговите скрити пасове и изведе играч на Манчестър. А дали няма страшни голове ?!?!
Моя съвет е разровете се в youtube и погледайте някой незабравими моменти от кариерата му. Запазете си жалките коментари защото едвали можете и половината от това, което той прави.

ПС +1 :beer :)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 26 яну 2011 20:06

Аз да съм казал нещо лошо за Берба :screwy прочети пак по-внимателно и тогава ми мрънкай колега Vw Polo 6N2 GTI големият фен на МЮ,фен сигурно от когато Бер го трансферираха там :screwy
30млн струваше,да,сега не струва и 10,но тва нито ме касае,нито нещо лошо казвам за него,добър играч е спор няма.
Просто казах,че не е постоянен което ама абсолютно никой не го крие,дори и Фърги не веднъж го е казвал,а за да си играч на година не само супер яки голове и пасове трябва да правиш,ами се иска и да си постоянен,не случайно Фетел с постояннството си спечели...
Другото което казах е,че играч на годината изобщо не трябва да е нападател,което пак няма нищо общо с Бербо.
Не е лесно си прос нашия,да точно феновете на Ливърпул,Сашо Диков,Лечков и Ал Капоне изгониха Бербо от национала,мда браво на нас :screwy поздрави и от мен death ама явно не виждаш,че точно на въпроса с национала той избра МЮ,пътят за по-добро развитие в професионален план,сигурността от предпазване от контузии,многото пари и слава които МЮ му предлагат.
Не успорвам добрата игра,страхотните пасови и понякога добрите голове които Бербатов прави,но просто не е "Руни от миналия сезон" така да се каже,не е и Джерард,не е и Фабрегас,не е и Тери...хора който повеждат отбора в най-трудните моменти...
Запазете си жалките коментари защото едвали можете и половината от това, което той прави.

Тука явно всички сме картотекирани професионални футболни играчи и се мерим по техника с Бербатов :screwy

Последна промяна от stoi4o.d на Сря 26 яну 2011 20:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 26 яну 2011 20:36

Arr0w написа: Запазете си жалките коментари защото едвали можете и половината от това, което той прави.

Всеки прави това което му се отдава!Аз не мога и половината от това което той може!Но той не може и 1/10 от това което аз мога в моята професия!Пак казвам,поинтересувайте се на острова какви коментари дават!

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inzovo » Сря 26 яну 2011 20:45

Бербата в момента е най добрия футболист на острова 19 гола са това,всички Го оценят :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 26 яну 2011 20:48

valcosel написа:За мен Бербатов е перфектен футболист.
Но като българин не гласувам за национален предател.
Нека си го оценяват там където ги радва!

:да: Според мен е 2-рият Стоичков (Камата) Ще се издигне и ще ходи по чужбина! И България отново няма да има звезда :beat_butt2

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 26 яну 2011 20:54

Изродихте темата.
Коментарите на футболна тематика знаете колко са на почит.
:deal

Върни се в “ОФФ-Топик - други”