Ако ви спре тубаджийницата друга песен ще пеете

mupk0 написа:Само да се изкажа към колегите по-горе с нафта 36л-50лв....
Stivi написа:На 200 човека един е с туби,другите що ли не си продадат печките направо им се чудя ми продължават да се набутват
velinsl написа:Stivi написа:На 200 човека един е с туби,другите що ли не си продадат печките направо им се чудя ми продължават да се набутват
По-скоро обратното. Еи тия писания за 5 на 100 на АФН ме надъхват.
Meти написа:milmar написа:Meти написа:Извън граа не съм я засичал но в града 13 на 100 бензин в студено време инче газ 10 на 100 говорим за двигател 1.8 ААМ
Тук си говорим за истински мотори, не за бензинови - на газ
.
Разбирам те колега,но дизела не е ли по-скъпичко от бензина и газта? И като подръжка и като цена на горивото пък и с тея подгревания
rosen79 написа:Зимата само газ ли гориш?Я си сметни какъв ти е разхода на бензин и какъв на газ общо и тогава виж кое е по-скъпо.
И ти подгряваш,но разликата е,ч`е ние подгряваме няколко секунди и харч`им ток.Ти подгряваш няколко минути/километри и гориш бензин.Усещаш ли разликата?
valerius написа:3 кубика дърва за цялата зима. от време на време кладеме с кюмур.
mupk0 написа:Само да се изкажа към колегите по-горе с нафта 36л-50лв....
tdi_20yare написа:mupk0 написа:Само да се изкажа към колегите по-горе с нафта 36л-50лв....
защо да пеем друга песен с 10лв на нафта на 2.37 правя Варна-Добрич и обратно,колата е голф 3 афн 110кс...Само щи кажа,че с тези 10лв самоче обърнати в бензин с на баща ми клиото минавам 2 пъти по малко км....АФН-чето си пее меду 4.5 и 6.5на сто...за газови въобще не ми се говори...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта