Как мога да намеря audio drivers
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Как мога да намеря audio drivers
Здравейте колеги!
Имам нужда от помощ. Инсталирам един компютър - инсталацията на линдолса мина ок сега ми остават само аудио драйвърите да намеря. Самоче незная дъното какава марка е и незная от къде точно да си ги сваля самите драйвъри. Бихте ли ми помогнали как мога да разбера дъното какво е ?
Поздрави
Имам нужда от помощ. Инсталирам един компютър - инсталацията на линдолса мина ок сега ми остават само аудио драйвърите да намеря. Самоче незная дъното какава марка е и незная от къде точно да си ги сваля самите драйвъри. Бихте ли ми помогнали как мога да разбера дъното какво е ?
Поздрави
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Re: Как мога да намеря audio drivers
http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... cid=111445 ето така или с една програмка казва се Еверест!
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
мисля, че го намерих 
Помогнете сега как мога да сваля драйвърите.
май не е това
кажете ако трябва ще го инсталирам и еверест.

Помогнете сега как мога да сваля драйвърите.

май не е това

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Абе сваляй евереста и това е.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Няма ли да е по-лесно да отвориш кутията и да прочетеш какво пише на дъното? Или компа е гаранция и има лепенки? Ако има лепенки колегите ти казаха - инсталирай Евереста.
- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
Това изображение което си дал е за видео драйвери. А за аудиото сваляш си евереста, и гледаш каква ти е Sound картата 
п.п Как слушаш музика като нямаш драйвери!?

п.п Как слушаш музика като нямаш драйвери!?

- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Има вероятност да е HDMI driver за ати-то. Аз съм HD3650 и имам такъв драйвър. отивай в ati.com ще намериш каквото търсиш
windows 7 няма такива работи инсталираш и всичко тръгва от раз . даже и сдкаей няма.
иска 16 гигабайта от харда и си ти.
иска 16 гигабайта от харда и си ти.
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
този компютър не е мой а на комшията и е 512 рам лин 7 търси 1ГБ
инсталирах евереста ето и снимка дано да е това

инсталирах евереста ето и снимка дано да е това
- JaDaWiN
Ако не се лъжа трябва да изтеглиш това(ако компа е с хр). Другият вариант е да дадеш в евереста на Дънна платка, да видиш модела и да дръпнеш всички драйвери за нея (включително и този). Аз бих направил второто.
ПОПРАВКА - не тегли това
ПОПРАВКА - не тегли това
Последна промяна от JaDaWiN на Чет 27 яну 2011 17:23, променено общо 1 път.
Лъжеш се понеже C-media няма нищо с Realtek. Отделно C-media нямат никаква подръжка на драйвери на сайта си.
Остава единствено варианта да ходиш на сайта на производителя на дъното ти. Направи една снимка да се види модела на дъното.
Остава единствено варианта да ходиш на сайта на производителя на дъното ти. Направи една снимка да се види модела на дъното.
- JaDaWiN
:link - това може би вече са точните драйвери, но както каза колегата дай скрийншот на дънната платка.
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
За да не се чудим каква е точно картата, отиваш в Device Manager-a, даваш Properties на устройството за което се търсят драйвери, после Details и от падащия списък избираш Hardwade Ids. Копираш в гугъл текста и намираш твоя драйвер. Ако не можеш да се оправиш копирай тук инфото и ще ти го потърся.
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
JaDaWiN написа::link - това може би вече са точните драйвери, но както каза колегата дай скрийншот на дънната платка.
колеги точно този е драйвъра

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Бих искал да ползвам темата на колегата,ако няма нищо против за проблем от подобно естество на служебният ми компютър.Нещо може би са омазани драйверите на аудиото,защото,когато гледам някакво видео онлайн - звук няма.
Но когато си пусна примерно да гледам филм ,който е на компютъра или музика през музикалния плеар всичко си е наред.
Някой имал ли е подобен проблем.С преинсталация ли се решава проблема или с нови драйвери примерно.
Пак повтарям - звук няма единствено и само ,когато прослушвам музика или гледам видео - ОНЛАЙН.
От дивайс мениджъра деинсталирах аудиото и после пак го добавих ,но ефект нямаше.
Но когато си пусна примерно да гледам филм ,който е на компютъра или музика през музикалния плеар всичко си е наред.
Някой имал ли е подобен проблем.С преинсталация ли се решава проблема или с нови драйвери примерно.
Пак повтарям - звук няма единствено и само ,когато прослушвам музика или гледам видео - ОНЛАЙН.
От дивайс мениджъра деинсталирах аудиото и после пак го добавих ,но ефект нямаше.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”