Проблем с оборотите
Re: Проблем с оборотите
Помооощ. Оствам с впечатлението че проплема с оборотите при празен ход го има при всяко поло. Моето е 1.4 100коня пълна инжекция и имам същите ядове.Веднъж ходих на диагностика там ми мръднаха делкото и колата се оправи.Да ама само за два дни .Рещих да сменя майстора.Следващия ми каза че дроселът е за чистене или е за смяна .Почисти го но проблема си остана . Смениха всички маркучета на вакумите .колата работи два дни и пак същото- менка си оборотите от 1300 до към 2000 независимо от това дали е студена или топла.като я изфосирам над 3000 оборота някога се оправя някога не. Предположиха че има прекъсната писта на ТПС-а каквото и да е това ,ама тогава не трябваше ли постоянно да се появява проблема.Можело да е и от мап сензора абе тия неща не се ли замерват по някакъв начин щото това си е чисто тото.Единственото нещо което откриха е че единия температурен датчик не работи както трябва,ту показва 48 градуса ту 90 но пак не били сугурни дали е от него.Сменихме свещите и нищо.Проблемът не се появява всеки ден а и диапазона на оборотите не е един и същ понякога засяда между1800 и 2300. 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Проблем с оборотите
смени температурния датчик дето не бачка като хората, той е на цена 10-20лв.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”