колкото и да е странно в рамките на 2 месеца ми се счупиха 2 пластмасови бутона за заключване на вратите отвътре (на предна дясна и задна дясна) и като я гледам така колата се дразня; къде мога да си намеря такива бутони (даже не знам дали това е правилната дума) - дали има такива в Ауто+, Еuro 07 или ще трябва да обикалям по моргите?
колата е Голф 3, ГТИ, 1995г.
Бутони за заключване на врата
-
rumensimeonov
- Автомобил:
- Двигател:
Бутони за заключване на врата
Последна промяна от rumensimeonov на Чет 27 яну 2011 15:00, променено общо 1 път.
- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бутони за заключване на врата
Каква е колата?
Вземи си оригинални - не са скъпи
Вземи си оригинални - не са скъпи
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
Не си струва да купуваш 2,50 мисля че бяха, преди съм купувал даваха ги за оригинални ама и те заминаха и наи накрая от една морга си взех 5-6 и сега има и за резерва 

-
rumensimeonov
- Автомобил:
- Двигател:
Да приключа темата:
След като хабих бензин и обиколих 3 борси за части във Варна без успех, отскочих до Авто+, имаха налични, 40 ст. за една бройка. Но за пореден път се убеждавам, че в този странен град трудно се намира из борсите каквото и да е за Голф 3, нищо общо с предлагането в София.
След като хабих бензин и обиколих 3 борси за части във Варна без успех, отскочих до Авто+, имаха налични, 40 ст. за една бройка. Но за пореден път се убеждавам, че в този странен град трудно се намира из борсите каквото и да е за Голф 3, нищо общо с предлагането в София.
-
Хитко
- Автомобил:
- Двигател:
а аз преди две години ги взех за по 2.50лв...
- n_milanov_78
- Автомобил:
- Двигател:
колега и ас днеска обикалях да търся из варненските морги части за голф 3 трудно се намират за една дръшка на предна врата 15 обиколих и нямя, мерих в каменар
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
n_milanov_78 написа:колега и ас днеска обикалях да търся из варненските морги части за голф 3 трудно се намират за една дръшка на предна врата 15 обиколих и нямя, мерих в каменар

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”