altanivan написа:От 1 час четях въпросната тема ,и когато ми останаха 2 страници до края .. някой изтри всичко![]()
viewtopic.php?f=53&t=214007
аз стигнах до 15!!!и

altanivan написа:От 1 час четях въпросната тема ,и когато ми останаха 2 страници до края .. някой изтри всичко![]()
viewtopic.php?f=53&t=214007
Glove написа:Защо ли съм спрял да пиша, сядам да разгледам и това е!
mupk0 написа:Момчета...открих проблема.Доста време мина без събор и нещо взехте да се накачвате...потрайте още малко за Крушуна
Мдам, с увеличаване на количеството - качеството пада.Pichaga написа:това е форум, а не аптека
та те така
racing_team_vidin написа:Glove написа:Защо ли съм спрял да пиша, сядам да разгледам и това е!
ето това е решението, имаше моменти в който само влизам разглеждам, чета, и като видя тема за която е писано 1000 пъти, почвам да му пиша и след малко трия всичко и изобщо не се занимавам. Чета форума поне 4-5 месеца преди да се регистрирам, тогава пишеха различни хора от сега, тези дето пишеха разправяха за такива дето са писали и вече не пишат, и след години ще е същото ще е останал някой който да си спомня за хората който са помагали с постовете си,но вече не пишат, просто защото им е ПИСНАЛО
kokobraiz написа:Писна ми да гледам теми от типа: .....
Писна ми и да гледам едни и същи клипчета ......
Писна ми да гледам псевдо тунери ...
Писна ми да гледам теми в ОФФ-а ...
Писна ми да гледам и теми тип Лична Драма...
Писна ми да гледам обяви с по едно изречение ...
batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време![]()
намери си друго интернет занимание
batmilko написа:един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време![]()
намери си друго интернет занимание
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта