Повишаване на мощноста 1.9 D
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
То ако оспеееш да го нагнетиш можеш да настроиш помпата.Ама искам да те питам на кво щи прилича въздушния филтър след 500 км.,ако му вкарваш със скорост сички мухи врабчета и камани хвърчащи отпред
Както казах ако вършеше работа досега да са го вкарали в серииино производство.Те производителите не ядат доматите с коловете 
Благодаря за компетентните мнения. И аз съм на мнение, че това което производителя е предвидил е най-доброто за колата, но все пак ми е интересна темата...
Е, да така е с комарите и врабчетата... И аз се сетих, че ша трябва да ги рина на всеки 100 км
Мислех си, че една по ситна решетка би свършила работа...
Абе тръгне ли се към реализация се намират решения, но все пак не разбрах категорично дали повишава мощноста...
Е, да така е с комарите и врабчетата... И аз се сетих, че ша трябва да ги рина на всеки 100 км
Мислех си, че една по ситна решетка би свършила работа...
Абе тръгне ли се към реализация се намират решения, но все пак не разбрах категорично дали повишава мощноста...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Температурата на горене си е една.На моторите с турбо е монтиран по-голям радиатор,или на всички мотори е монтиран достатъчно голям но на тези без турбо работи на 70-80 процента от капацитета си.Това с охлаждането на маслото се прави на мноооого мощни коли-при Порше примерно е направо със сух картер и радиатор към него.Мощноста никои не знае колко ще се повиши-тва може само да се пробва-сичко друго е гадаене.Аз лично съм 90% сигурен че увеличението ще е едва забележимо и няма да има смисъл,а ако не пренастроиш помпата даже няма да има увеличение.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”