Трябва ми това:
Ако може някой да ми го вземе.Струва около 40 лв.

Някой да ходи или да се връща в Русия
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой да ходи или да се връща в Русия
ако кажеш от къде точно,можем и да свършим работата
п.п
верно,за какво ти е зарядно от русия
п.п
верно,за какво ти е зарядно от русия

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Ми ако ми намерите такова тук ще го взема.Аз засега не успях.Из ebay има ама са дебели.Искам десулфатизация на плочите.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
откъде точно да се вземе?
Москва е доста големичка!
Москва е доста големичка!
- mely
- Двигател:
А де .Аз ако знам .Просто някой ако го види да ми го купи.Точно този модел.Пък и съм фен на руската технека.
http://www.pegas02.ru/vcd-59/catalog.html
http://duny.ru/production.html

http://www.pegas02.ru/vcd-59/catalog.html
http://duny.ru/production.html
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Човек, това докато дойде от Русия ще му изпаднат диодите и щи излезе златно с почерпката за доставка и ремонта
Това къде на майтап, къде не. Ако търсиш истинско зарядно с микропроцесор и десулфатизация се насочи към френските автоматични зарядни на GYS tech. Специално ТОЗИ модел е с такава екстра:
Агромаркет ги внясят, ето го модела:
http://argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=863
Вярно, струва 107 лв пара, но като искаш да възстановяваш акумулация това е твоя избор.
Има си специална крива на зареждане, на поддържане и секви други екстри да ти прави вечен оловния ток. Те тука чети ако ти е интересно какво може:
http://www.gys.fr/pdf/manual/uk/024939.pdf
http://www.gys.fr/pdf/datasheet/uk/024939.pdf

Това къде на майтап, къде не. Ако търсиш истинско зарядно с микропроцесор и десулфатизация се насочи към френските автоматични зарядни на GYS tech. Специално ТОЗИ модел е с такава екстра:
Агромаркет ги внясят, ето го модела:
http://argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=863
Вярно, струва 107 лв пара, но като искаш да възстановяваш акумулация това е твоя избор.

- mely
- Двигател:
Колега,някъде в темата да видя "-Препоръчайте ми зарядно......" .
Ако искаш аз ще ти покажа още по качествени

Мога и още...
и още много и по добри които спокойно мога да си поръчам от чужбина...и да излезнат на цената на това което предлагаш.
Питам за руско ...оттам не мога да го поръчам онлайн- затова и търся помощ.
Научете се да отговаряте конкретно по темата....
Извинявам се за острия тон ама...

Ако искаш аз ще ти покажа още по качествени

Мога и още...

и още много и по добри които спокойно мога да си поръчам от чужбина...и да излезнат на цената на това което предлагаш.
Питам за руско ...оттам не мога да го поръчам онлайн- затова и търся помощ.
Научете се да отговаряте конкретно по темата....
Извинявам се за острия тон ама...

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Как ти мина през ума че някой ще ти помъкне зарядно от Москва
Да е лекарство дето го няма тук разбирам ама зарядно само защото си решил че искаш точно този модел.

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
mely написа:Колега,някъде в темата да видя "-Препоръчайте ми зарядно......" .
...
Хубаво де, опитах се да ти помогна защото съм чувал добри отзиви за френските, а и са водеща фирма. Търсиш десулфатизация, за това ти посочих този модел.
Дири си руското щом ти харесва

KirilGeorgiev написа:Как ти мина през ума че някой ще ти помъкне зарядно от МоскваДа е лекарство дето го няма тук разбирам ама зарядно само защото си решил че искаш точно този модел.
Що пък да не ?

- mely
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Как ти мина през ума че някой ще ти помъкне зарядно от МоскваДа е лекарство дето го няма тук разбирам ама зарядно само защото си решил че искаш точно този модел.
Абе вие нещо

Форума ако не си разбрал не е за чесане на пръстите а за ВЗАИМОПОМОЩ,независимо в какво се изразява тя.
Винаги ще помогна щом имам възможност.Било то на колега в беда или да услужа с нещо да донеса/пренеса/ да купя от тук и да пратя натам или каквото и да е.....ей таквиз работи ми "минават през ума".
Много такива "умници" се навъдихте в последно време......
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се за спама,ама нещо не можем да те разберем за какво ти е този боклук,при положение,че има доста качествени стоки на пазара!Не се сърди,но аз лично не мога да схвана идеята ти да постнеш такава тема.Все едно да търсиш игла в купа сено,при положение,че имаме визи с Русия и много малко хора пътуват в тази посока(не че ако нямаше визи потока щеше да голям)!Колегите ти помагат да направиш по добрия избор!Пак е взаимопомощ.Айде сега успокойте се всички,че темата ще втасаmely написа:KirilGeorgiev написа:Как ти мина през ума че някой ще ти помъкне зарядно от МоскваДа е лекарство дето го няма тук разбирам ама зарядно само защото си решил че искаш точно този модел.
Абе вие нещо![]()
![]()
![]()
.Сякаш карам някой на сила.Ти ако отиваш и не искаш да свършиш работа-просто не пиши.Що си мислиш че всички са като теб.Никой не моля да го носи но гръб,нито на самолет.Ако някой кара камион или отива с автомобил.....
Форума ако не си разбрал не е за чесане на пръстите а за ВЗАИМОПОМОЩ,независимо в какво се изразява тя.
Винаги ще помогна щом имам възможност.Било то на колега в беда или да услужа с нещо да донеса/пренеса/ да купя от тук и да пратя натам или каквото и да е.....ей таквиз работи ми "минават през ума".
Много такива "умници" се навъдихте в последно време......

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mely написа:Искам десулфатизация на плочите.
То новите акумулатори почти нямат плочи ти искаш да ги десулфатизираш

старите черни със смола аку -та 55Аh бяха с плочи 5,5 мм дебело и то от истинско олово, а не рецикле.
Следващите 60Аh бяха с 3,5 мм плочи от рецикле.
Дъртите караха по 8-9-10г , новите са така направени, че да се набуташ след 2-3г с нов.Тука се продават само от боклук надолу.
Аку от морга 3-4-5г може да го вземеш дозаредиш и 3-4г да нямаш проблем. Аку от Бг на 3 тата година е мъртвец вече.
- mely
- Двигател:
Абе коллегии.....що ми се месите....
H2O -аз не искам разбиране . Все си мисля ,че мога да чета и да си намеря/поръчам/качественно зарядно откъдето си искам.Що си мислите ,че не съм се ориентирал правилно и вие ще ми налеете акъл.Единственното място откъдето не мога да поръчам е Русия и Антарктида ....сигурно има и други места ама не се сещам сега.
Абе пак ще кажа...ако исках предложения щях да си формулирам темата така.Или аз не мога да се изразявам/което ме съмнява/или някой няма няма какво да прави и си чеши пръстите.
Честно да си кажа ...очаквам съдействие от една група хора които "познавам" с годините прекарани тук.Хора които нямам честа да познавам лично /има такива които и познавам/.Абе...
Layer - благодаря.За това иде реч.
Имах емелентарен въпрос.Явно форума не е това което беше.......
Трийте ...няма смисъл...
Не съм обиден...просто.......

H2O -аз не искам разбиране . Все си мисля ,че мога да чета и да си намеря/поръчам/качественно зарядно откъдето си искам.Що си мислите ,че не съм се ориентирал правилно и вие ще ми налеете акъл.Единственното място откъдето не мога да поръчам е Русия и Антарктида ....сигурно има и други места ама не се сещам сега.
Абе пак ще кажа...ако исках предложения щях да си формулирам темата така.Или аз не мога да се изразявам/което ме съмнява/или някой няма няма какво да прави и си чеши пръстите.
Честно да си кажа ...очаквам съдействие от една група хора които "познавам" с годините прекарани тук.Хора които нямам честа да познавам лично /има такива които и познавам/.Абе...
Layer - благодаря.За това иде реч.
Имах емелентарен въпрос.Явно форума не е това което беше.......
Трийте ...няма смисъл...
Не съм обиден...просто.......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”