Лампа подгрев Пасат 1,9ТДИ 110к.с АФН
-
- Автомобил:
- Двигател:
Лампа подгрев Пасат 1,9ТДИ 110к.с АФН
Пасат 1,9ТДИ 110к.с АФН. Четох доста теми ама.... на мен лапмата за подгряване не ми светва при контакт.Проверих свещите имах 1 изгоряла,вече е сменена.До лулите на 4-те свещи си идват 11V,предпазителя в ЕКУ-то е здрав,разкачих датчика за температура и пак не ми светна лампата.Релето не го знам кой номер е ама чувам на контакт,че някой реле цъка.След като имам напрежение на лулите не виждам какво може да е освен да ми е изгоряла лампата.Може ли да е нещо друго? Също така и лампата за airback не ми свети.Някакви съвети? Утре сутринта ще видя как ще запали,досега е палила от 1-вия път ама на –6гр се мъчи,а май предната зима не беше така
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лампа подгрев
Щом ти пали колата значи надали имаш проблем с подгрева,а това, че и лампата на бега не свети,ме навежда на мисълта,че или са изгорели или имаш проблеми с тока до таблото.На ваг ком дава ли грешки на ербеговете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе пали,ама днес свалих пак свещите и имаше две изгорели,не ги бях примерил хубаво онзи ден и на едната лулата не беше влязла хубаво и днес сутринта на –3гр запали от първия път ама се замисли.На ВАГ не дава грешка на БЪГОВЕТЕ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи колега неписано правило е, че свещите се сменят и четирите или там колкото цилиндъра имаш под ръка
, защото те имат определен брой подгреви и после са аут.И логиката е, че като са изгорели две и другите са пътници, пък да не подхващам темата че те могат да черпят ток пък да не греят както трябва, абе въобще няма какво да ти обяснявам, ти сам си го разбрал това.Само да ти кажа ако може това да те наведе на някаква мисъл е, че при мен при четири изгорели свещи лампата пак ми светеше,при наще кошници май няма още индикация за изгоряла свещ.

Колеги на пасат 131к. ПД, дали ако имам изгоряла свещ ще индикира по лампата.
В книжката пише, че ако не свети лампата значи имам проблем с подгрева. А ако мига по време на движение, значи има проблем с стоп машинката.
В книжката пише, че ако не свети лампата значи имам проблем с подгрева. А ако мига по време на движение, значи има проблем с стоп машинката.
Върни се в “Дизелови агрегати”