MK4 написа:Haldex-а е изключително здрава и надеждна система и носи на голяма мощност. Не слушай "разбирачи". Колкото и други коли имат проблеми с ABS датчици толкова и тези.
В този ред на мисли, да попитам (виждам, че си запознат), Haldex-a на тези
TDI-та същия ли е като на
R32?
Въпросът ми е свързан с това, че в бъдеще ми се иска да повиша мощността на автомобилът ми и ми е интересно диф-а дали ще издържи
Sashko_Trg написа:vucata написа:http://www.mobile.bg/11294476515531288
Аз бих се спрял на това...нищо, че е с 2/3 врати..Харесва ми светлия салон. А и е дизел...щар по щар

. И най-важното, ще ти остане някой лев за доработка

Голфчето е чудно

аз що избързах така да си купувам кола. Сега като ги гледам направо ми се реве!!! Аз какви пари съм дал, а сега на какви цени вървят !!
Честно да ти кажа и на мен ми хареса първоначално, но сериозно се замислям относно този светъл салон. Нож с две остриета!

Много, ама много поддръжка ще иска, макар, че наистина грабва окото!
k_garchev написа:Добро е,само не мога да разбера защо му е такава цената?Сеата си е чист голф 4,но всичките са с по ниски цени!И ако е в пъти по-красиво от голфа,щеше и да е в пъти по-купувано от голфа!
От обявите които е пуснал колегата,бих се спрял на първия голф!Но след много обстоен преглед!И задължително компютърна диагностика!
Да, абсолютно подкрепям! Ще мина през 1-2 и после ще се върна отново на тая, за диагностика! Не искам да му вдигам излишно акциите на Горублинчанина
kok12 написа:Тея по-горе дето си им сложил линковете ги огледай много хубаво, ама като казвам хубаво сиреч много, щото само от снимките се подразбира, че нещо не е както трябва.
Успех
kok12 написа:Диагностика задължително със сверка на километри, макар, че ти гарантирам са я поизчистили от грешки и каквото там и е имал, ако го е имало. Покарай набелязаната кола и тогава диагностика, ама като караш TDI понастъпи я дори и малко след 4rpm
Успех пак
Гледам...
Карам...
Диагностика... и мерси за съвета, при възможност ще я разходя с над 4000, само ще я позагрея преди това, че ми е някак съвестно...
Утре ще гледам този
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsТой е голямата ми надежда!

Стискайте палци...
tdi fen написа:километрите 100% са въртени проверявай задължително кода на двигателя че много лъжат
Винаги ли го има тук кода на двигателя? (червеното)