Проблем със CD-то
- hristo stankov
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател:
Проблем със CD-то
Здравейте. Проблема ми е със сидито на колата. Марката е PIONEER DEH 3100R. Проблема е следния: както си свири радиото или диска без значение кое, само се намаля до минимум(0) и му блокират копчетата. Нито може да се усилва нито да се сменят станции или пък песни. Не може да се изключва нито включва абсолютно всички функции са блокирали. И така до когато си иска. Когато реши само се оправя (може да е след 1ден, а може и след една седмица). Давал съм го на ремонт, но немогат да установят проблема. Майсторите казват, че работи макар и при тях да го е направил този номер.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със CD-то
hristo stankov написа:Здравейте. Проблема ми е със сидито на колата. Марката е PIONEER DEH 3100R. Проблема е следния: както си свири радиото или диска без значение кое, само се намаля до минимум(0) и му блокират копчетата. Нито може да се усилва нито да се сменят станции или пък песни. Не може да се изключва нито включва абсолютно всички функции са блокирали. И така до когато си иска. Когато реши само се оправя (може да е след 1ден, а може и след една седмица). Давал съм го на ремонт, но немогат да установят проблема. Майсторите казват, че работи макар и при тях да го е направил този номер.
Извода колега е:
Смени си майсторите
Тези майстори са и толкова майстори,проблема ти е по платката,а там се гледа с специализирана техника и от специалист,а не от пишман майстори с дървен поялник и чук и длето в ръцете

- hristo stankov
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател:
Колега не съм го карал само при един майсотор, а и при всички които съм го карал немогат да разберат откъде го прави този номер. Сменял съм панела с друго сд пак пайнер, но друг модел, когато е запецнало и с другия панел си работи. Е функциите се различават, но поне се вижда, че не е от сд-то, а от панела. Възможно ли е софта да е заминал или микропроцесора?
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
hristo stankov написа:Колега не съм го карал само при един майсотор, а и при всички които съм го карал немогат да разберат откъде го прави този номер. Сменял съм панела с друго сд пак пайнер, но друг модел, когато е запецнало и с другия панел си работи. Е функциите се различават, но поне се вижда, че не е от сд-то, а от панела. Възможно ли е софта да е заминал или микропроцесора?
Значи щом работи с друг панел,значи си открил Америка и тука ти се падат 2варианта:
1-Нов-втора ръка панел
2-Кадърни майстори да ти открият какъв ти е проблема на панела-лоша-студена спойка,заминаващ елемент-кондензатор,диод,чип и така нататък

- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
hristo stankov написа:Възможно ли е софта да е заминал
НЕ.Търси Майстор.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”