купета на голф
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
Re: купета на голф
повечето знаят че на АУДИ ламарините от доло са поцинковани...поне на 80-ките така го зная аз...имам приятел купи си 80-ка и нарочно надраска с пирон 20-тина см отдоло....след година даже не бе покафеняло....колега му пада боята от предния капак 8-ма година....грам ръжда(ауди 80)....има ли и голф такова чудо.Темата ми попадна от раздела за дизели.Просто натиснах ..нова тема и така а ако я бях обявил в друг раздел можеше по голям отзвук да имаше ...ама...колкото толкова...
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
На всички автомобили VW и AUDI които са произведени за европеиския пазар, позиции 4,5,6 на номера на рамата(VIN) присъства буквата Z.Това е запазена позиция и не означава,че купето е поцинковано.Тая легенда е измислена от продавачите на автомобили по автокъщите 

- turrisi
- Двигател:
дори да не е тя разковничето...просто споделям какво сме си говорили.....а имали някъде допълнителен номер,или цифра....утре съм на работа ще я разгледам където мога да стигна.Не мога да си обясня наистина как един голф,джета една и съща година ...единия да не познава ръждата другия да е за скраб....трябва да има нещо....имам познат които знае немачки....ще го питам да звъннем до VW...ако някои има номер...или в гугала ще потърся....като имам инфо ще пиша...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,прочети малко по въпроса "катодна защита".Това ще ти "отвори" очите за някои покрития(едните са чиста декорация,а другите за да свършат работа изискват невероятна подготовка).Има и ел.вариант-да речем ей тя "джаджа":
http://www.ruststop.co.nz/index.php?opt ... Itemid=180
http://www.ruststop.co.nz/index.php?opt ... Itemid=180
- turrisi
- Двигател:
Вчера съм я огледал където могат да ми стигнат очите...нищо..няма да занимавам повече а ако имам някакво допълнително инфо ще пиша....успех на всички бъдещи собственици на VW...
Върни се в “Дизелови агрегати”