Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Грамотни ли сме?

Мнениеот parno » Съб 29 яну 2011 15:38

nikson85 написа:най здравото е стара и подържана кола, голф 2 са здрави , защото са сменени частите почти на целия автомобил. а тройките и четворките сега ти първа започват да се сменят частите. единственото нещо което е в минус за автомобила е немърливо отношение на двигателя от предищния и собственик.

не ми дръж сметка за главните букви
вгледай се по-дълбоко...например в твоето мнение :screwy

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 29 яну 2011 15:40

dochev53 написа:купувам натпис пасат или пасатгт от задната врата на комби б3 или б4.да е оргинално никилиран и да не е протрит по ръбовете.да е със здрави крачачета.предложения на лс със снимки отпред и отзад.

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Нед 30 яну 2011 2:49

parno написа:
nikson85 написа:най здравото е стара и подържана кола, голф 2 са здрави , защото са сменени частите почти на целия автомобил. а тройките и четворките сега ти първа започват да се сменят частите. единственото нещо което е в минус за автомобила е немърливо отношение на двигателя от предищния и собственик.

не ми дръж сметка за главните букви
вгледай се по-дълбоко...например в твоето мнение :screwy

Вярно ,че и аз имам трески за дялане, и съм я подхванал доста неграмотно. Като си спомням какво съм писал и наистина мисля , че трябва да се стегнем малко в правописа.

Последна промяна от nikson85 на Нед 30 яну 2011 11:04, променено общо 1 път.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 30 яну 2011 6:23

nikson85 написа:Вярно ,че и аз имам трески за дялане, и сам я подхванал доста неграмотно. Като си спомням какво съм писал и наистина мисля , че трябва да се стегнем малко в правописа.
Точно ти трябва да се стегнеш много. Само в това мнение намирам две грешки. А е "цели" две изречения. И интервал се оставя след запетаята.
...
П.С. никсъна не страда от липса на самочувствие - ето какво ми пише на лично:
nikson85 написа:
myrshavija написа:
nikson85 написа:Вярно ,че и аз имам трески за дялане, и сам я подхванал доста неграмотно. Като си спомням какво съм писал и наистина мисля , че трябва да се стегнем малко в правописа.
Точно ти трябва да се стегнеш много. Само в това мнение намирам две грешки. А е "цели" две изречения. И интервал се оставя след запетаята.

точно аз ли? :063:

П.П.С. Намерил си само едната грешка.

Последна промяна от myrshavija на Нед 30 яну 2011 11:20, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 30 яну 2011 8:33

nikson85 написа:да бе значе моета гори 2 бензин ама и реже http://vbox7.com/play:dac1203b scare :063: :talk:

за теб не съм сигурен дали времето ще помогне :lol:

Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 19:30

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 05 фев 2011 14:50

IceHeart написа:Не се дооточних! Става въпрос на старт до максимална скорост от 0км/ч до 200 и косур! Докато уборотомера не влезе в кЬополото!
АФН-а е пъргав в ниските, обаче АБФ-а след 4 хил уборота полудява, и няма как да не бие!

Яко Убороти и това е!

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 05 фев 2011 16:18

parno написа:
nikson85 написа:да бе значе моета гори 2 бензин ама и реже http://vbox7.com/play:dac1203b scare :063: :talk:

за теб не съм сигурен дали времето ще помогне :lol:

Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 19:30

гледай там за тебе да си сигурен не си човека който гадае

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Съб 05 фев 2011 20:36

godfadar написа:Ся бати Шуми дъртоту Пиле кът извади наточеният до ламаринките тонингуван Мерджам ше им скъса ританките и платненките на тия Алонзу,Черен,Бътан,Бебу и Кубичка (за тия ли момчита стаа вапрос,тоя втория е мноу ПРОс).Тоз сиизън майна бати Шуми напрау ше изкарти мифките,дървесната лъмперия,плочките,рибъта и мрака.Евала,машала,аферим,ашколсун Шуми,дърт герой си нашия,ковни ги с балтииката сички
:BBQ scare :035: :035: :035: :drive

Нямам нерви да го поправям... трагикомедия!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 05 фев 2011 20:41

Човече,аз въобще нищо и не мога да разбера от това.Това на редакция не подлежи! mhihi

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Нед 13 фев 2011 9:33

Колега аиде и аз да дам пример като твоя:Бащами си продаде старата кола и с парите си купи костенурка от новите бензинова и тои като твоите приятели не е сложил още газ,защо ли?Като гледам твоите расуждения ще си кажеш че на бащами му е дошъл акъла в главата и си кара на бензин и не му трябва?Еми не е така просот парите които събра му стигнаха смао да купи колата която искаше но все още събира 1200 лв за газов инжекцион!!!!!! Не е исклиучен и варианта с твоето обкражение че хората може да са имали средства до толкова че да закупят мечтания автомобил но да не са им останали пари за газова,защото повечето нови коли им препоръчват инжекцион които не е много ефтин,а толкова пари в днешно време трудно се спестяват

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Нед 13 фев 2011 9:36

Ами колега защо да е безумие?Какъв расход очакваш да дава една кола на газ при положение че по каталог и дават 11.2 бензин градцко http://vw.testdrive.bg/modification/442 ... 890Hp.html да не забравяме че колата си е на доста години и не се опитваи да я сравняваш с по нови модели

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Нед 13 фев 2011 17:31

Ей хора,не се подигравайте много,щото много рядко виждам,повечето от вас да използват правилно "и" и "й",да не говорим кратък и пълен член,абсолютно табу са тези неща за целия форум включително модове и админи :bishop :bishop :bishop

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 13 фев 2011 21:56

dgartch написа:здравеите колеги искам да ве питам едно вапросче днес както си карах ми светна лампата за маслото пак масло във двигателя има драпнах щеката по нея имаше бяла слуз сащо и по капачката за масло от какво сее получило това пресичане може ли да е от това, че ми е заминал термостата и долния маркуч от радиатора е студен и ли пак маслото да е боклук ласлото е тексако 10 в 40 благодаря ви предварително

dgartch написа:охладителната течност е бистра и няма играене във нивото да вярно че напоследак е карам само на каси разтояния и отвреме на време на далго ама на едно приятелче бащаму ми каза, че може да е от гарнитурата на главата и савсем леко да ги смесва

Направо се замислям има ли училища в Кърджали и как въобще този "колега" си е взел основното, че да му дадат право за СУМПС :shock

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 16 фев 2011 12:25

don4o.ood написа:и аз имах проблеми с него снимки за гаража скаип
да ходим да се дърпаме да му мамеря някои за състезания и други простотии
ТОЯ ИЛИ Е ЛУТ ИЛИ Е НЯКОИ ИЗМАМНИК

:horror:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 16 фев 2011 13:34

Ivan_GT написа:Ако всички постъпвахме като теб,сраната ни щеше да е по-добра в културата на шофиране от доста европейски :!:
Браво колега :да: дано колегата(от първи пост) да постъпи като теб и да намери човека да се разберат!

тцтцт scare

Върни се в “ОФФ-Топик - други”