Спортен филтър за Голф 3 ?
- GRiND BaSTaRD
- Автомобил: VW Golf Mk5 2006
- Двигател: BSE 1.6 75 kW
Ами тая година като го сменях ми сложиха филтър Bosch, ама като не му знам размерите...kris11 написа:@ GRiND BaSTaRD Гледал съм по каталог на Бош стандартните филтри за АЕХ и АЕЕ - еднакви са , така, че няма опастност от загуба на въздух , мощност.
А във Варна има ли някъде да продават маркови филтри, че скоро ми се очертава ходене натам?
П.С. То ясно, че конус не мога да сложа, поне някакъв марков спортен, дето заменя стандартния искам да си взема.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ами тая година като го сменях ми сложиха филтър Bosch, ама като не му знам размерите...
А във Варна има ли някъде да продават маркови филтри, че скоро ми се очертава ходене натам?
.[/quote]
Има магазинче на ул."Цариброд " /някъде около Номер 50/Има табелка , точно да 1 малко пазарче е , а отсреща има винарски магазин на "Алвина"- свирни , ако не се оправиш ще те заведа.
.[/quote]
Има магазинче на ул."Цариброд " /някъде около Номер 50/Има табелка , точно да 1 малко пазарче е , а отсреща има винарски магазин на "Алвина"- свирни , ако не се оправиш ще те заведа.
- GRiND BaSTaRD
- Автомобил: VW Golf Mk5 2006
- Двигател: BSE 1.6 75 kW
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”