Значи проблема е следния, днеска ми оправяха ел. стъклата..... Долато бях там и трябваше да си взема колата работеха супер, но сега предно дясно (пасажерското) пак прави проблеми. Отваря се когато си поиска,а уж беше на ремонт. Моторчето си работи перфетно, ролката е нова, жилото е ново всичко е смазано, айде кажете ми от какво може да е това... а да и най-големия куриоз- сега като натисна да се затваря се отваря, а като натискам да се вдига се сваля .....
Посъветвайте ме нещо,защото откачам!!!
пп. Пуснах темата тук, защото най-много хора ще я видят,моля да не я местите в Технически веднага. Мерси
Моля Ви се, помогнете ми...
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
ами оставих ги неработещи,и трябваше да проработят. Знаех само,че като изкарам моторчето и натисна някое от копчетата за стъклата си се въртеше свободно и безпроблемно, и то всеки път като го тествам... а сега трябва да помпя по копчето като идиот за да го отворя или затворя
и пак да кажа, мотор, ролка и жилото са здрави

Последна промяна от Tishku на Сря 19 юли 2006 20:22, променено общо 1 път.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Syncro написа:Като взе колата копчетата работеха ли правилно?
Моторчето няма как да си обърне посоката само
Нещо са оплели при окабеляването според мен
Не, казаха ми че било от НЯКАКВА ЗАЩИТА и все си мисля че за реле ми говореше... но тогава въпреки обратните деиствия поне работеше... мислих че някоя от буксите е обърнал
-
- Автомобил:
- Двигател:
Виж копчето бре.
И тва реле дето ти е говорил.
То не е ли модул? 

И тва реле дето ти е говорил.

Последна промяна от black` на Сря 19 юли 2006 20:24, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Много е вероятно при вдигане на стъклото то да опира някъде в някое гумено уплътнение и да сработва защитата на моторчето. При ваското1 имаше такъв проблем на опипвача едно време. Просто много добре трябва да прегледаш при движението на стъклото нагоре къде първо опира и да го припаснеш, за да не закача.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”