Здравейте,
От известно време имам проблем с мигачите. Като ги включа работят 2-3секунди и угасват. Прегледах всички кабелни връзки за окис, но всичко си беше наред. Днес свалих релето и като го отворих вътре на контактните пластини има доста нагар. Ще се опитам да го почистя за временно ползване. Струва ми се че не е оригиналното. Та въпроса ми е намират ли се такива релета и каква цена са.
Проблем с мигачите на Голф 3
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с мигачите на Голф 3
Почисти нагара и огледай спойките за спукване!По моргите такова реле е 5-10 лв!Защо се съмняваш,че релето не е оригинално?
-
- Автомобил:
- Двигател:
petiaka написа:Здравейте,
От известно време имам проблем с мигачите. Като ги включа работят 2-3секунди и угасват. Прегледах всички кабелни връзки за окис, но всичко си беше наред. Днес свалих релето и като го отворих вътре на контактните пластини има доста нагар. Ще се опитам да го почистя за временно ползване. Струва ми се че не е оригиналното. Та въпроса ми е намират ли се такива релета и каква цена са.
Колега релето общо взето освен да се разпои много рядко се поврежда. Цената на оригинално е около 5 лв. на моргата. Проблема може и да е в ключа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ключа не съм го гледал. Съдя че е релето по това че има много нагар и отгоре пластината е леко посиняла. Отстрани на релето пише Made in Spain и затова ми се струва че не е оригинално.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”