Проблем с мигачите на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
petiaka
Автомобил:
Двигател:

Проблем с мигачите на Голф 3

Мнениеот petiaka » Нед 30 яну 2011 16:16

Здравейте,
От известно време имам проблем с мигачите. Като ги включа работят 2-3секунди и угасват. Прегледах всички кабелни връзки за окис, но всичко си беше наред. Днес свалих релето и като го отворих вътре на контактните пластини има доста нагар. Ще се опитам да го почистя за временно ползване. Струва ми се че не е оригиналното. Та въпроса ми е намират ли се такива релета и каква цена са.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Проблем с мигачите на Голф 3

Мнениеот pas1.8mi » Нед 30 яну 2011 16:37

Почисти нагара и огледай спойките за спукване!По моргите такова реле е 5-10 лв!Защо се съмняваш,че релето не е оригинално?

stefan_gb1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan_gb1 » Нед 30 яну 2011 16:42

petiaka написа:Здравейте,
От известно време имам проблем с мигачите. Като ги включа работят 2-3секунди и угасват. Прегледах всички кабелни връзки за окис, но всичко си беше наред. Днес свалих релето и като го отворих вътре на контактните пластини има доста нагар. Ще се опитам да го почистя за временно ползване. Струва ми се че не е оригиналното. Та въпроса ми е намират ли се такива релета и каква цена са.

Колега релето общо взето освен да се разпои много рядко се поврежда. Цената на оригинално е около 5 лв. на моргата. Проблема може и да е в ключа.

petiaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petiaka » Нед 30 яну 2011 17:09

Ключа не съм го гледал. Съдя че е релето по това че има много нагар и отгоре пластината е леко посиняла. Отстрани на релето пише Made in Spain и затова ми се струва че не е оригинално.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”