Мъжки косопад - Minoxidil 5% + Финастерид

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
radoo84
Автомобил: Passat b7 2013 DSG 140ps
Двигател:

Re: Мъжки косопад - Minoxidil 5%

Мнениеот radoo84 » Нед 30 яну 2011 23:30

Не се ли притесняваш от финестерида,викат му медикаментозна кастрация :? А за другите неща трябва да имаш желязна воля и страхотен режим.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 31 яну 2011 1:02

altanivan написа:Има си лечение и на този проблем (не 0 нула номер) но трябва много търпение и занимавка с разни мазила .. :screwy Сега съм започнал сериозно лечение ,прекалено млад съм за да се оставя така .. Скоро ще кача и снимков материал и с времето ако несе заключи темата ,ще пиша дали има развитие :beer

Колега има една рецепта за една отвара аз сега я прилагам и ще пиша като има резултат иначе рецептата е: Счукват се 2-3 средно голями скалидки чесън сок от половин лимон и тези неща се слагат в бебешко бурканче като се долива догоре вода и се оставя 3 дни да престои след това се прецежда през цедка и започваш да се мажеш с памучени тампони там дето се е оголила косата :) дано да има успех макар,че при мен е малко,но навремето от тея гелове ми се скапа косата

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Пон 31 яну 2011 19:35

radoo84 написа:Не се ли притесняваш от финестерида,викат му медикаментозна кастрация :? А за другите неща трябва да имаш желязна воля и страхотен режим.

Ами честно да ти кажа страх ме е ... Говорил съм с хора,които го ползват и уш нямат проблеми .Ползват го примерно от 2 години ,но никой не може да каже напред в времето какво ще стане от ползването му.. Ходих в Токуда и ми го предписа добър дерматолог,който също каза че до сега е нямала пациенти с проблеми от финастерида... Но само това ме е страх след време дали няма да си покаже рогата .. :banghead: Принципно при странични проблеми след спиране приемането на фин-а трябва да отшумят и проблемите!
В този форум с доста хора съм коментирал.Също доста хора и го ползват и само с положителни резултати от него..

http://alopecia.8.forumer.com/index.php

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

vostok1961
Автомобил:
Двигател:

Трайна сексуална дисфункция след терапия с финастерид?

Мнениеот vostok1961 » Пон 03 дек 2012 1:13

Ми пичовуйе четете тука death :
http://www.prodermaclub.com/index.php?o ... &Itemid=69

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 08 дек 2012 14:28

radoo84 написа:Не се ли притесняваш от финестерида,викат му медикаментозна кастрация :? А за другите неща трябва да имаш желязна воля и страхотен режим.

И пак нищо няма да помогне!Хич не ми пука даже се гордея ,че съм плешив!

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: Мъжки косопад - Minoxidil 5% + Финастерид

Мнениеот nurv » Вто 22 юли 2014 17:37

Колеги някой да е поръчвал 5% Regaine/Rogain от чужбина да сподели най-добра цена от кой сайт се получава? Благодаря!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”