Привет на всички фенове. Имам проблем с поло 94 - бензин, но двигателя няма никакво значение

Колата си имаше проблем от доста време. Понякога изчезват абсолютно всички токове и няма нито светлини, нито аларма, не пали...нищо няма. Даже цифровият километраж спира. Преди се е случвал проблема и малко като се удари блока с бушоните и вземе, че се оправи. Но вчера се случи това нещо в движение, цялата кола угасна, даже километража и оборотомера зацепиха на текущата скорост и обороти. Опитвах да ги бутна бушоните, но нищо. Извадих ги всичките един по един, здрави са. След това започнах да вадя релетата, но пак нищо. След час и половина бутане и разместване установих, че като натисна по-силно някакво реле на което пише 21 и вземе, че тръгне. Тъкмо се зарадвах, тръгнах да се прибирам и след няма и 500 метра пак гасне, пак буууутам пак намествам релетата и отново тръгна за 500 метра и тогава вече тотално спря. Намествам, вадя и няма нищо! Чистих клемите на акумулатора, въпреки че не бяха клеасали. Гледах и крачетата на бушоните и релетата на са клеасали.
И съм в пълна безизходица в момента

Моля посъветвайте ме какво мога да свърша, поне да съм сигурен къде е проблема?
Благодаря ви предварително!