п.п ползвах търсачката и гугъл но не получих отговор на въпросите ми,трябва ми съвет от човек лично сблъскал се със нещата
ilia_d008 написа:Имам оферта за стоки внос от чужбина,решил съм го и сега вече почвам да влизам във детаили затова ми трябва човек вътре във нещата!Моловете да убиха дребния бизнес но пък те са във голямите градове пък и не всеки има възможност да пазарува във тях!
За туризма във моя край със тези рудници едва ли да проходи такъв вид бизнес пък и не е малка инвестиция!
Нали все трябва да се започне от някъде ...![]()
п.п има колега който се отзова на лични
hooligans написа:Проучи нещата с франчаизинг, ще утрепаш рибата
POLO PAVLETI написа:ОК , обаче 5 минути след поста ми вече имам няколко запитвания на Лични , Къде се намира магазинаЕстественно че не е взимаш некви и продаваш, но все пак тука говориме за читави примерно якета за 13 лв.
Сещаш ли се че тази стока с надценка 200 % ще извърви дори магазина да ти е на луната
А , и аз давам просто пример който според мене е доходен сравнително. Аз лично имам магазинче за хранителни стоки от 14 години, минал съм през всичко свързано с този вид бизнес и Смело мога да твърдя че това е пълен шит, никога не бих го повторил. Кзавам това при положение че е имало и голям период в който съм бил монополист в район с доста хора с доста добри заплатиИ въпреки това този бизнес е умряла работа, особенно сега с тези Хипермаркети
Barboukov написа:Ще ти внасяме дънки от Китай за по 5-6 долара. Читави са. Само си избираш марка и си готов.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта