achodemo написа:Новия роудстър скоро ще е в салоните !! Nokia N8 .!![]()
LILO&STICH написа:achodemo написа:Новия роудстър скоро ще е в салоните !! Nokia N8 .!![]()
процесор ARM11 на 680MHz
dobrin написа:Та тъй, правя едно проучване за себе си. Привърженик съм на Нокия и съм доволен от тях (коментари по този въпрос не са ми нужни).
Това, което искам от един телефон, е преимуществено да говоря по него, т.е. да го ползвам като телефон. Да има батерия, която да издържа поне 3 дни натоварени разговори. Да има блутуут, ама те всички май вече имат, но да си кажа. Камера поне 3.2 МР.
Да е тънък и сравнително лек. Изискванията за размер на екрана не са ми от съществена важност, но пък да не е и миниатюрен.
Защо тогава ще кажете смарт? Ами заради някои допълнителни екстри. Добре е да може да се подкара навигация.
Да има wifi и удобен начин за браузване. Социални мрежи не ме интересуват.
Предпочитам навигирането му да е сходно с това на Нокия. Не ми се разучават сложнотии, операционни системи и писане на кодове за да си вляза в папката със снимките.
Среден ценови диапазон.
За друго не се сещам. Горе-долу съм чел темите, за такива телефони във форума, но не съм останал с ясно впечатление какво да избера. Благодаря предварително за отзивите.
dobrin написа:По-нагоре прочетох само едно мнение за Е52 и то беше отрицателно.
Някой друг?
П.П: Още не съм си купил телефон
dobrin написа:По-нагоре прочетох само едно мнение за Е52 и то беше отрицателно.
Някой друг?
П.П: Още не съм си купил телефон
dobrin написа:Отказах се от телефон с тъчскрийн ала смартфон. По даднни на очевидци съвсем не са удобни. Лично на мен ми трябва най-вече за говорене, така че предпочитам олдфешън телефон с бутони. Затова се ориентирах към Е52 - има си вид на нормален телефон, същевременно има навигация и wifi.
dobrin написа:Отказах се от телефон с тъчскрийн ала смартфон. По даднни на очевидци съвсем не са удобни. Лично на мен ми трябва най-вече за говорене, така че предпочитам олдфешън телефон с бутони. Затова се ориентирах към Е52 - има си вид на нормален телефон, същевременно има навигация и wifi.
dobrin написа:Остава да намеря и приложението, което ти дава възможност да ползваш безпроблемно Bluetooth...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта