Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Re: Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Мнениеот 1z » Пон 31 яну 2011 15:54

los_tigros написа:На всички,които предлагат саморазправа ще кажа следното:ами ако го направят на вашата кола???Какво правим тогава??Ревем във форума,че някой ни е надрал колата и напукал гумите ли?Или пък ни е строшил прозориеца с въздушна пушка или тухла??

Казвам го защото на мен преди 2 седмици ми надраха цялата кола от край до край и ми срязаха едната гума.И то когато колата беше паркирана на същото място,където съм я паркирал всеки ден в последните 2 години откакто я купих.И мога да ви кажа че не съм пречил на никого.В моя край на двора спират още 2 коли,а има място за 15 - 1z може да потвърди.Той е идвал.

:да: паркинг мечта :lol: всички като паркират има място и за мачле на малки вратички :)

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 01 фев 2011 9:10

Във връзка със съобщението,което ми прати Хулигана искам да се извиня ако е излязло,че му спамя в темата.Ако съм искал да се оплача щях да си пусна тема,ама то много смисъл няма.
Имах впредвид,че почне ли се веднъж драскане на коли и рязане на гуми те СЪС СИГУРНОСТ ще отвърнат.Ако са такива каквито ги представящ просто няма съмнение в това.Тогава пак няма да можеш да си спираш пред блока,защото всички коли там ще бъдат надраскани.Така по-добре ли ще е?

Последна промяна от los_tigros на Вто 01 фев 2011 9:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Вто 01 фев 2011 9:24

Вместо да се правят някакви ексцесии по колите няма ли вариант, ако бележките и предупрежденията не помогнат, да си викнете паяк да ги вдигне. Като го направи веднъж два пъти предполагам, че ще се сетят, че не правят нещо както трябва, а и по колите няма да има нищо.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”