Отделно, ако реша тази седмица да си вадя нов експресна поръчка - къде трябва да отида и колко ще ми струва?
Извинявам се ако въпросите са ми банални, но моля за помощ.
Green_Madness написа:Колеги намерих гоНай-глупавото е, че ще летя на 15 май, а паспорта ми изтича на 5 май
Имате ли представа колко струва експресната поръчка, че ще ми трябва съвсем скоро за да уреждам и други неща.
IceHeart написа:Green_Madness написа:Колеги намерих гоНай-глупавото е, че ще летя на 15 май, а паспорта ми изтича на 5 май
Имате ли представа колко струва експресната поръчка, че ще ми трябва съвсем скоро за да уреждам и други неща.
Около 100 лева, и мисля че на другия ден е готов! Но не съм обеден!
Green_Madness написа:Колеги намерих гоНай-глупавото е, че ще летя на 15 май, а паспорта ми изтича на 5 май
Layer написа:Green_Madness написа:Колеги намерих гоНай-глупавото е, че ще летя на 15 май, а паспорта ми изтича на 5 май
ама защо ще чакаш последния момент, извади го март-април. с нормална поръчка.
Green_Madness написа:Layer написа:Green_Madness написа:Колеги намерих гоНай-глупавото е, че ще летя на 15 май, а паспорта ми изтича на 5 май
ама защо ще чакаш последния момент, извади го март-април. с нормална поръчка.
Паспорта го пускам още тези дни за вадене - не мога да чакам щото имат да се оправят хотели, самолети, визи да се вадят и т.н. Яд ме е, че ако ми беше до края на май щях да съм отишъл и да съм се върнал, но поне ще имам нов за още 5 години и плащането на таксата няма да е толкова болезнено
Заявленията за издаване на лична карта и/или паспорт се подават в РУ на МВР при ОД на МВР, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08 и 09 РУ при Столична дирекция на вътрешните работи, Сектор “БДС” - Столична дирекция на вътрешните работи (находяща се на бул. “Княгиня Мария Луиза” № 48) или в съответната ОД на МВР по постоянен адрес на заявителя, или в дирекция "БДС" - МВР (само в случаите, в които подаването на заявленията по постоянен адрес е възпрепятствано и др.).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 140 госта