Борба/Ходене по мъките срещу ЗК"Уника",Райфайзен банк и КФН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Борба/Ходене по мъките срещу ЗК"Уника",Райфайзен банк и КФН

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 31 яну 2011 20:51

versace написа:
MITKO_DVD написа:Само едно обаче немога да разбера,защо аджеба като има ясен причинител на проблема,застрахователя се дърпа да плаща ,при условие че може да го осъдят човека и да си вземат обезщетението до стотинка :idea: :idea: :idea:

Осведетелстваните психично болни, не носят наказателна или имуществена отговорност!

,но и мястото им не е сред нормалните ако има такива :Mr Green Fun ,а в специални заведения,наречени психо диспансери-лудници или приюти за душевно болни :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Пон 31 яну 2011 21:42

MITKO_DVD написа:
versace написа:
MITKO_DVD написа:Само едно обаче немога да разбера,защо аджеба като има ясен причинител на проблема,застрахователя се дърпа да плаща ,при условие че може да го осъдят човека и да си вземат обезщетението до стотинка :idea: :idea: :idea:

Осведетелстваните психично болни, не носят наказателна или имуществена отговорност!

,но и мястото им не е сред нормалните ако има такива :Mr Green Fun ,а в специални заведения,наречени психо диспансери-лудници или приюти за душевно болни :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Нали знаеш какво казал лудия: Всички сте луди само аз съм нормален. Иначе пропуснах да напиша по-горе, че съжалявам за причинените ти щети.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 31 яну 2011 22:24

Логично е тая жена сега да я сметнат за опасна за околните.. Не знам как стоят нещата, но така ми звучи най-логично...
Представи си (да не дава Господ никому) че утре пак наводни апартамента... Даде на късо някой контакт, подпали се тапета, от там шкафчето...
Ако апартамента е мой ще направя всичко възможно да й намерят място... Ако съм под наем се изнасям по най-бързия начин...

едит: Лило, айде да не е тапета, пакет салфетки примерно.. Абе има кво да стане...

Последна промяна от Ivailo на Пон 31 яну 2011 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 31 яну 2011 22:26

ISRalien написа:.. че утре пак наводни апартамента... Даде на късо някой контакт, подпали се тапета, от там шкафчето...

е как ще се подпали тапета на наводнен отгоре апартамент :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”