feikot написа:Ммм,не.Твърде обикновен си.
пич вече става банално-спри се ако обичаш
винаги има и по> ако ще си ги мерим
feikot написа:Ммм,не.Твърде обикновен си.
Pacho B написа:Колега имам магазин на село!Първото,което видях е това ЕООД...Навремето счетоводителката ме посъветва да си отворя фирма - ЕТ - едноличн търговец,а това ЕООД мисля,че беше когато имаш "ортак"
Ама да ти кажа,че може да провървят нещата...Трудно,но по-добре е отколкото да бачкаш като роб за някой за едни 300-400 лв.И да знаеш не всеки път накрая на месеца можеш да си вземеш заплатата т.е фактически можеш,но рискуваш да си изгубиш работата,но ако си отвориш магазинче(хранителен) и си изряден,всичко както трябва и най-важното да е СЕМЕЕН бизнес,иначе...
Отначало ще се поизпотиш доста,докато не уредиш документи и прочие...
От доста време имам магазин,така че не се притеснявай да пита!Даже,ако има нещо мога да питам и счетоводителката!
Поздрави и успех!
doubledTSI написа:Pacho B написа:Колега имам магазин на село!Първото,което видях е това ЕООД...Навремето счетоводителката ме посъветва да си отворя фирма - ЕТ - едноличн търговец,а това ЕООД мисля,че беше когато имаш "ортак"
Ама да ти кажа,че може да провървят нещата...Трудно,но по-добре е отколкото да бачкаш като роб за някой за едни 300-400 лв.И да знаеш не всеки път накрая на месеца можеш да си вземеш заплатата т.е фактически можеш,но рискуваш да си изгубиш работата,но ако си отвориш магазинче(хранителен) и си изряден,всичко както трябва и най-важното да е СЕМЕЕН бизнес,иначе...
Отначало ще се поизпотиш доста,докато не уредиш документи и прочие...
От доста време имам магазин,така че не се притеснявай да пита!Даже,ако има нещо мога да питам и счетоводителката!
Поздрави и успех!
Точно това забравих да добавя. Няма кой да работи като него. Наемната работна ръка е с друга психика "работя според заплатата" ... Семеен магазин с минимум разходи, много нерви, постоянство и ще се справиш!
п.п. недей да чакаш резултати още в началото .... много е важно да създадеш навици на клиента и обувките сами да го водят към магазина. Да го накараш да се чувства на "далавера" с покупката ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта