евалата ти права адашче продалжаваи само напред и не се отказваи .Аз съм същия като теб купих едно мк2 и почнах да го правя веднага смених предната броня сложи широк нож тясния които беше го сложих на задната и се получи мноого добре много други неша направих по колата много я промених от както я купих но и аз като теб имах нелеп инцидент и то на нова година в 8:30 сутринта се заватрях на магистралата и ударих челно мантинелата със приблизително 70 80 след което пражих колата чичо ми помогна понеже е тенекеджия и след обстоен преглед се оказа че съм разцепил рога на две места то ми каза ще изрежеме рог от някои голфи ше го присадим но след като продалжихме с огледа се оказа че самото купе е доста поизгнило и леко е подало явно стария собственик не се е грижил за голфа имах голями планове за него да мъ сложа вр6 джигател да го направя 4х4 с окачване от ауди тт но просто се отказах да се занимавам с този голф поради причината че незнам някои прокле ли ме завидя ли ми или просто целия януари месец ми беше каръшки ударих се 4ри пути в месеца даже последния удар ми беше днес на жълтите павета и сега съм решил да го махна този голя и от вън да си вкарам някои нов и много по здрав на купе и от 1.6 карбуратор да се качъ на нещо по силно и да изпълня сичко което исках да направя със стария голф.
ще покажа някои снимки на голфа надявам се да не ти опетна темата ако го направя извиняваи предварително и изтри това което съм написал
поздрави и продалжаваи само на пред както и аз ще направя с новата машина