The_Machine написа:Meти написа:Колеги май проблема не е от клапанатрабичката дето иде от бутилката ми беше счупена и я наставях с гумено мркуче около 50см. дължина и мисля,че може при гуменото маркуче да прави проблем,но преди да счупа трабичката пак имаше проблем,но мисълта ми е дали е възможно проблема да е от сондата ? Да не пуска газ достатъчно газ? Или газовия клапан замръзва защото е студен,но не е заскрежен?
Леле леле... Господ да те убие![]()
За 20-30 лв тръба искаш да се убиеш ли бе, или да убиеш някой невинен?
Как с гумен маркуч ще наставяш тръба за течна газ бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гергин написа:The_Machine написа:Meти написа:Колеги май проблема не е от клапанатрабичката дето иде от бутилката ми беше счупена и я наставях с гумено мркуче около 50см. дължина и мисля,че може при гуменото маркуче да прави проблем,но преди да счупа трабичката пак имаше проблем,но мисълта ми е дали е възможно проблема да е от сондата ? Да не пуска газ достатъчно газ? Или газовия клапан замръзва защото е студен,но не е заскрежен?
Леле леле... Господ да те убие![]()
За 20-30 лв тръба искаш да се убиеш ли бе, или да убиеш някой невинен?
Как с гумен маркуч ще наставяш тръба за течна газ бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дебреее, Иво, не безпокой шефа за такива неща![]()
![]()
![]()
![]()
Имащ в предвид, че медта е мека и е опасно да се стяга със скоби ли?
Щото газта си върви в мъркучите след изпарителя.
Гергин написа:То е ясно, че може да се пръсне, не съм толкова в час по мъркучите. Далеч съм от мисълта да наставям между две медни тръби, гумен мъркуч.
Казвам само, че от изпарителя мъркуча за газта е гумен. Гумен беше и на ладата до карбуратора, така беше и на москвича.
Winner25 написа:Края на тръбата леко се разширява с един специален върток (не знам как се казва този инструмент)
Иначе тръбата ще излезе.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта