масло в ауспуха
-
- Автомобил:
- Двигател:
масло в ауспуха
здр.Колеги днес имам нов филм с пасата, наведах са да видя ауспуха и какво да видя целия олят с нещо мазно като масло не е сух както трябва да бьде.Маслото на щеката даже се е повишило с около 3mm както писах в една друга тема преди дни, маслото е сменено преди 20 дни с кастрол едге 5w40 и сьм минал 700км. пасата си вьрви нормално турбуто се 4ува, колата се изтрелва след 1800 оборота, от какво може да е така в горивото слагам добавка кастрол TDA
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: масло в ауспуха
СИгурен ли си че е масло, да не е конденЗ! И каква е тая добавка дето слагаш ? В маслото лИ? Провери как е антифриза!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:СИгурен ли си че е масло, да не е конденЗ! И каква е тая добавка дето слагаш ? В маслото лИ? Провери как е антифриза!?
Колега добавката е за горивото,а ако има вода в маслото то ще се пресече.
КОлега с какъв мотор си? Ако е ПД има вероятност да ти пускат О-пръстените на Дюзите гориво в нафтата. Помириши маслото дали мирише на нафта
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасата е 1,9 тди- пд-130кон. awx-мотор маслото на щекета не ми мирише на нафта но както казах се е повишило с 3мм на щекета,това в аспуха не е конденз защото на прьстите като го тьркам маже, ще направя снимки за да ги видите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за маслото по аспуха може да е ако има6 те4 от двигателя или скоростите и при каране се завихря и отива назад по аспуха,а за нивото има 3 вариянта според мен,1 влиза нафта в маслото при което то трябва да мири6е на нафта,2влиза вода при което трябва да е пресечено и да има цвят на боза,3 когато си сменял маслото си налял повече от колкото трябва и сега е избило от някаде и за това има6 и по аспуха масло,просто вдигни колата и огледаи внимателно ако трябва я измии хубаво и виж от каде 6те тече.успех 

- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега имах сащия проблем и се оказа турбото
турбото вкарваще масло в аспуха
но намен ми падна маслото на щеката
дано не е турбото
турбото вкарваще масло в аспуха
но намен ми падна маслото на щеката
дано не е турбото