Продължение на проблемите с бруууум
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Продължение на проблемите с бруууум
та както писах в темата с проблема с усилвателя
беше заминала масата на чинчовете на цд-то
оправихме го сетихме се че старите модели имат един филтър към + който го нямах слагаме и пак същата работа.. я засмърдя на изгоряло
отваряме цд-то
пак масата на чинчовете гори...
та теорията е че на усилвателя не стига маса и той дърпа чинчовете и гори ама дали е така???
моя теория ако горната е вярна акумулатора е заминал и като работи музиката и запаля колата се получава горната теория
я кажете възможно ли е
ако не от какво може да е това?
беше заминала масата на чинчовете на цд-то
оправихме го сетихме се че старите модели имат един филтър към + който го нямах слагаме и пак същата работа.. я засмърдя на изгоряло
отваряме цд-то
пак масата на чинчовете гори...
та теорията е че на усилвателя не стига маса и той дърпа чинчовете и гори ама дали е така???
моя теория ако горната е вярна акумулатора е заминал и като работи музиката и запаля колата се получава горната теория
я кажете възможно ли е
ако не от какво може да е това?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Възможните повреди са: лоша маса на стъпалото, повреда в самото стъпало и ако касетофона е захранен директно от акумулатора, то имаш лоша маса на двигателя.
Вземи си един филтър за чинч които галванически разделя касетофона от усилвателя и няма да имаш никъкви брумове и горене на маси. Въпросния филтър го има само в Авител в Бъкстон.
Вземи си един филтър за чинч които галванически разделя касетофона от усилвателя и няма да имаш никъкви брумове и горене на маси. Въпросния филтър го има само в Авител в Бъкстон.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
та значи за горенето на масата на чинчовете разрешихме проблема с ваското1 брао на него
аз понеже взимам за предни колони един път от исо буксата и един път от фронт аутпут-а чинчовете за към усилвателя и гори..
но брума си остана
а за филтри от авител
ми пробвахме едни от магазина им на лагера и на двата чинчови кабела никаква разлика ама тогава беше изгоряла масата
ще отида пак да пробваме...
аз понеже взимам за предни колони един път от исо буксата и един път от фронт аутпут-а чинчовете за към усилвателя и гори..
но брума си остана
а за филтри от авител
ми пробвахме едни от магазина им на лагера и на двата чинчови кабела никаква разлика ама тогава беше изгоряла масата
ще отида пак да пробваме...
-
- Автомобил:
- Двигател:
На скоро на една кола слагах усилвател Kicker и един голям говорител на JBL (1600W) и две елипси. Фабричната музика нямаше изход по ниско ниво и се наложи да изваждам сигнал от вътре. На финала свирна много добре (направо се разцепи) и като намалиш до край "бръм". С изолационния филтър се изчисти но остана съвсем малко. Та накрая го премахнах като преместих чинча да минава в десния праг. Изчезна напълно даже махнах и филтъра.
Та и ти можеш да пробваш този начин. Според мен вкарва този "бръм" от кабели на бензиновата помпа, които минават в левия праг.
Та и ти можеш да пробваш този начин. Според мен вкарва този "бръм" от кабели на бензиновата помпа, които минават в левия праг.
Последна промяна от kostadin iantchev на Вто 14 дек 2004 20:55, променено общо 1 път.
kostadin iantchev написа: Та накрая го премахнах като преместих чинча да минава в левия праг. Изчезна напълно даже махнах и филтъра.
2 леви прага ли имаш? Преместил си го в левия праг и се оправило, а пък от там минавал кабела за бензиновата помпа

Кажи пак, щото и мен ме интерсува.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хмммм пак ли не се оправи бре?? Кажи сега какъв ефект остана и какво си направил досега? Кабелите си ги разделил, масата на чинчовете какво стана с нея? Странна работа е...при мен ама бъкел брум няма, камо ли нещо цд-то да ми се чува от колоните като сменя песен и тн...незнам какво друго вече може да е..масата на захранването на цд-то къде е в момента? Стандартните букси или си я дал направо на акумулатора?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”