Големи проблеми Пасат б4 ( Решени )

Техническа и сервизна информация за Passat
rollride_venom
Автомобил:
Двигател:

Re: Големи проблеми Пасат б4

Мнениеот rollride_venom » Сря 02 фев 2011 17:08

Колеги проблема е решен най после .Оказа се че някой умник е махнал ринга около патрона за запалване,който е имобилайзер,извадили са и чипа от ключа и са ги сложили в едно пликче забутано на дълбоко зад таблото...иии от вибрациите като се разместват ту пали ту не пали....циганска работа....сасипах си нервите с тая кола , а и на майстор не може се закара накрая ептен спря да пали....Слава богу сега вече ринга си е на мястото чипа в ключа и колата е наред...Благодаря на вскички които се включиха в темата и се опитаха да помогнат :)

2рия проблем се оказа че само ремъка е превъртял във водната помпа... работи но най вероятно ще я смена скоро да знам че си е нова ...

Потребителски аватар
mitacee
Автомобил:
Двигател:

Re: Големи проблеми Пасат б4

Мнениеот mitacee » Сря 02 фев 2011 22:48

rollride_venom написа:I проблем : Не съм уточнил че не пали само на студено ...след това няма никакъв проблем с паленето...колкото до имобилайзер НЯМА

II проблем : перката си включва нормално над 90 но след това температурата спада до към 70 80,което ме навежда на мисълта че водата не мърда от радиатора.До преди да се включи перката радиатора е врял даже пара излиза сега като е студено.А за парното предполагам че ако не върти помпата няма и как да се обезвъздуши и от там няма парно...Поправяйте ме ако греша някаде

аз съм с такъв пасат 1.8моно и трябва да ти кажа че стрелката на температурата на таблото като загрее колата заковава на 90градуса и не мърда нито на нагорнище нито в студ нито в жега перките си се включват изключват но стрелката не мърда и празна и пълна това е 90градуса

Върни се в “Passat”