здравеите колеги пасата е б3 2е значи проблема е следният , сутринта запали много трудно с много вартене след като запали неискаше поне 3-4 минути да се форсира.Дотук добре ама тръгвам аз и виждам под колата една голяма локва масло избило от масленият филтър .също тека ми надува и маркучите но там е ясно ще се сваля главата та въпросът ми е защо изби маслото на какво може да се дължи това
Погледни датчиците точно над филтъра,от студа като им дойде времето се пукат и тече масло от самия датчик,не са скъпи 10лв мисля,че беше.Ако е датчика де.Поздрави
Кажи точно мястото на теча,от каде излиза масло.Ако е от там,където се завива филтъра може да е разхлабен,ако е някаде по самия филтър значи трябва да сменяш филтъра.На друго място там не се сещам да може да тече.Разгледай точно от каде излиза масло.
Ми според мен едва ли!И аз съм имал проблема с надуването и гарнитурата но не ми е избивало отдолу при филтъра!Според мен нещо филтъра ти се е прецакал
Избило ти е уплътнението между топлообменника и конзолата за масления филтър. Сменя се ,като се развие филтъра, след това гайката която стяга топлообменника, завита на резбата на филтъра(мисля че беше с камък 27). Някъде имаше тема как става това, благодарение на това, че я бях прегледал смених моето уплътнение и то на пътя, след като ми хвърли всичкото масло.
мерси колега сега слизах да видя и като запали пак почна да тече от там проблема наистина е там явно и при мен тия гумички са се изпекли ще ги сменям само трябва да видя от каде даги намера