скьрцане на предница голф4 ахф
скьрцане на предница голф4 ахф
здравейте,от доста време имам едно скарцане в предницата за тампони на стабилизира6та знам но ми тресе и волана над 120км ,дали не трчбва да тарся другаде проблема,об6то взето от кои не6та става това
благодаря предварително
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: скьрцане на предница голф4 ахф
волана да не тресе от дебалансирана гума или крива джанта ... на мен ми тресеше волана и в последствие се оказа един къс накрайник на курмилното управление и един шарнир от същата страна ... но аз съм с друго по старо окачване ... 
МИ НЕЗНАМ за дебалансирана гума но като купих колата пак тресе6е от италиа до балгария с пьрвите си гуми,после купиж нови но сь6тото,може ли дае от амортисиороте 6тото мисе виждат омекнали 

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
тресенето може да е от много работи, но скърцането е от тампоните на стабилизиращата щанга.ако си сигурен в правите си джанти, върви на реглаж на преден мост да се види как е.
благодаря
на отзовалите се за проблема,,,днес купих нови тампони тук в италиа струват 30 евро нее много,,но 6те мога ли сам даги сменя без помо6та НА ДРУГ,,,имаме 1 мотокар ако я вдигна дали 6те стане,няма ли да трябва дасе напьва много и сам дали 6те успея
,,,ако искате мога да ка4а снимки на тампоните с ламаринките,,на шублера ми показва около 5мм 4е штесе отвори тампона на штангата като го сложа преди да стягам,нормално лие
ште чакам отговор ако може и почвам 
на отзовалите се за проблема,,,днес купих нови тампони тук в италиа струват 30 евро нее много,,но 6те мога ли сам даги сменя без помо6та НА ДРУГ,,,имаме 1 мотокар ако я вдигна дали 6те стане,няма ли да трябва дасе напьва много и сам дали 6те успея
,,,ако искате мога да ка4а снимки на тампоните с ламаринките,,на шублера ми показва около 5мм 4е штесе отвори тампона на штангата като го сложа преди да стягам,нормално лие 
размер на тампони
някой ще ми каже ли размера на стабилизираща щанга с диаметар 21мм колко милиметра трябва дае отвора на тампонааа

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”