emil milchev написа:Аз пък съм доволен от този сервиз.Когато ми се развали пералнята,техника дойде и я отремонтира.Може би кърък.

И един мармот завиваше шоколад в калник от жигула
Тия номера минаваха по времето на телефонните интернет възки
Като сте се посрали ще си понесете последствията,аз ви предупредих няколко пъти!!!Вие казахте че ще ми върнете парите,а вместо това понеже майка ми е мека,пак дойдохте да я поправяте
Жена ми има рег в бг-мама и тялото БГ мислех да не,ама сега ще ви на**ам и там,а не е като да няма потребители
Начи аз като отида на сервиз,и ми сменят половината кола докато открият проблема,и ме карат да ходя 17-18 пъти и ме държат 7 месеца без кола съм
карък 
Никога нема се оправи тая държава
Още не съм питал данъчните защо не издавате касови бележки,или и там ще се регнете да кажете ,че на Вас са ви издали

Оказа се че конструкторите на тази пералня са виновни,щото като се отвори капака и капели 1-2 капки и отивали на програматора и го повреждали.Досега 6 години не сме го имали тоя проблем,ма сигурно сме били "каръци"
И господине,научете се да изписвате името на града си както си му е реда,защото
sf е меко казано неуважително нито към града,нито към азбуката ни.Начи ви домързя да си напишете града,но не и да напишете първо мнение за пералня в авто форум
Що си мислите че вадим картофите с бомби не ми е ясно

Пъ Съ може да регнете още един доволен потребител,поне ще държим темата ъпната

Пъ Съ2 в Гугъл,на първо място излиза техния сайт....а на второ

темата