Сервиз перални - Юнивърс - не ходете там! - peralni.net

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз перални - Юнивърс - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! - peralni.net

Мнениеот Ljubon » Чет 13 яну 2011 15:18

Matematiks написа:И освен това разбрах че ползват 3 лица за поправка на програматора:beat_butt2

Ако бяха ползвали задници вместо лица, сигурно ремонтът щеше да е по-успешен. mhihi
Има и по-тежки случаи от твоя:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151007

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз перални - Юнивърс - не ходете там! - peralni.net

Мнениеот Matematiks » Чет 13 яну 2011 16:06

Щото пералнята е на майка ми,тя коли-тя беси,а както казах тя е мека мария :shock
Какво да му кажа сега на този,като тя вече е се е съгласила да ремонтират за Н-ти път :beat_butt2

emil milchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emil milchev » Нед 30 яну 2011 19:06

Аз пък съм доволен от този сервиз.Когато ми се развали пералнята,техника дойде и я отремонтира.Може би кърък.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Нед 30 яну 2011 20:07

emil milchev написа:Аз пък съм доволен от този сервиз.Когато ми се развали пералнята,техника дойде и я отремонтира.Може би кърък.

А може би регистация за да си направиш реклама? Или да си избършеш гъза?
Първо мнение в авто форум, отговаряш на тема за перални?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 31 яну 2011 9:39

emil milchev написа:Аз пък съм доволен от този сервиз.Когато ми се развали пералнята,техника дойде и я отремонтира.Може би кърък.

:063: :063: :063: И един мармот завиваше шоколад в калник от жигула :screwy

Тия номера минаваха по времето на телефонните интернет възки :beat_butt2
Като сте се посрали ще си понесете последствията,аз ви предупредих няколко пъти!!!Вие казахте че ще ми върнете парите,а вместо това понеже майка ми е мека,пак дойдохте да я поправяте :beat_butt2

Жена ми има рег в бг-мама и тялото БГ мислех да не,ама сега ще ви на**ам и там,а не е като да няма потребители mhihi

Начи аз като отида на сервиз,и ми сменят половината кола докато открият проблема,и ме карат да ходя 17-18 пъти и ме държат 7 месеца без кола съм карък mhihi Никога нема се оправи тая държава :banghead: scare

Още не съм питал данъчните защо не издавате касови бележки,или и там ще се регнете да кажете ,че на Вас са ви издали :don't worry :bleh1

Оказа се че конструкторите на тази пералня са виновни,щото като се отвори капака и капели 1-2 капки и отивали на програматора и го повреждали.Досега 6 години не сме го имали тоя проблем,ма сигурно сме били "каръци"

И господине,научете се да изписвате името на града си както си му е реда,защото sf е меко казано неуважително нито към града,нито към азбуката ни.Начи ви домързя да си напишете града,но не и да напишете първо мнение за пералня в авто форум mhihi
Що си мислите че вадим картофите с бомби не ми е ясно :dummy:
love.vwclub

Пъ Съ може да регнете още един доволен потребител,поне ще държим темата ъпната :041:

Пъ Съ2 в Гугъл,на първо място излиза техния сайт....а на второ :deal mhihi темата :041:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 01 фев 2011 2:33

Утрепката за това се е регнала!
И тия са като еником-м
Един дол дренки :?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 01 фев 2011 12:51

Не ми се разправя с мижитурки,
но ще ги н**кам порядъчно навсякъде :beer халал да са ви бе

Между другото тези хора ползват трети лица!!!! Значи се едно аз да ви сваля помпата,да отида при вентомен да ми я направи,и да ви зема след тва 300 лева-е тва им е системата :screwy -ебати сервиза с традиций :shock

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 01 фев 2011 13:10

Алооо доволния де си бре ......о извинете сигурно оправяте някоя пералня и си зает. :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
shveda_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сервиз перални - Юнивърс - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! - peralni.net

Мнениеот shveda_ » Сря 02 фев 2011 20:40

Ljubon написа:
Matematiks написа:И освен това разбрах че ползват 3 лица за поправка на програматора:beat_butt2

Ако бяха ползвали задници вместо лица, сигурно ремонтът щеше да е по-успешен. mhihi
Има и по-тежки случаи от твоя:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151007

Това е пълна глупост колега.Жената е с някакви психически отклонения.

emsi197
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emsi197 » Пет 04 фев 2011 10:14

А вие се мислите за много умни ли,не знаете ли че и нов уред да си купите и като ви даде дефект докато е в гаранция,никой няма да ви върне парите,а ще търсят от къде идва дефекта и така могат да ви мотат през цялото време на гаранцията(не е нужно да се впускам в подробности-защото много форуми са заринати от наистина изпатили си хора),така че какво ще обвинявате само другите.А това,че някой се е регнал за да подкрепи друг не означава,че трябва да бъде обиждан,доколкото знам така не се държат големи и зрели хора,ако въобще сте такива:):):)

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 04 фев 2011 15:26

emsi197 написа:А вие се мислите за много умни ли...

Да, за такива се мислим, защото не обичаме да ни цакат с топла бира. Още един адвокат с първото си мнение във форума... scare

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 фев 2011 16:03

emsi197 написа:А вие се мислите за много умни ли,не знаете ли че и нов уред да си купите и като ви даде дефект докато е в гаранция,никой няма да ви върне парите,а ще търсят от къде идва дефекта и така могат да ви мотат през цялото време на гаранцията(не е нужно да се впускам в подробности-защото много форуми са заринати от наистина изпатили си хора),така че какво ще обвинявате само другите.А това,че някой се е регнал за да подкрепи друг не означава,че трябва да бъде обиждан,доколкото знам така не се държат големи и зрели хора,ако въобще сте такива:):):)

така е.Всички се правят на хитри.
Важото е човек да си знае правата :!:
Лично на мен са ми връщали парите за стоката и то забележи,след 9 месеца ползване :idea:
Вместо да губиш време по форуми,отивай да оправяш на хората уредите,ама гледай да е качественно поне scare

п.п.
с тоя набор '97,имаш бая опит да трупкаш mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 04 фев 2011 16:08

LILO&STICH написа:Лично на мен са ми връщали парите за стоката и то забележи,след 9 месеца ползване :idea:

На мен са ми връщали пари след 11 мес. и 20 дни при гаранция от 12 мес., защото нямаха части за ремонт. :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”