Карам автомобил със специален режим на движение обозначен с буркани и стикери. Преди два дни паркирам на улица която е синя зона и ми слагат скоба

Ш. - Лигитимирайте се искам да ви запиша данните, ето ви 10лв. трябва ми и фактура.
ПГ -

Ш. - Ми заключили сте автомобил със специален режим на движение. Искам да пусна жалба срещу вас (Цитира и точния член от закона за движение по пътищата)
ПГ - Ми аз от къде да знам че е такъв?
Ш. - Има буркан и стикери ето го и талона на автомобила.
ПГ - И аз имам буркан
Ш - И слагат ли ти скоба?

ПГ - По вътрешен закон на Паркинги гаражи скоби не слагаме само на полицейски автомобили
Ш - От кога сте по-висша инстанция от Върховния съд и отменяте с ваш ВЪТРЕШЕН закон негово постанвлние?
ПГ - Така ми е наредено
Това беше абсурдния разговор между шефа и служителите на Паркинги и гаражи като цяло. Въпроса не е за 10лв. Искаме единствено да се реши проблема със заключването на автомобилите ни. Че никой няма да тръгне да ги съди за 10лв. няма. Със жалби ли да пробваме? С Господарите на ефира ли? Някой юрист ако може да се включи да даде насока. Ако питате защо ми се занимава, причината е че с шефа всъщност сме стари приятели и искам да му съдействам.