Проблем с мощност
Re: Проблем с мощност
Аз на сервиз така или иначе ще я карам.Исках просто да знам дали мога и сам да го оправя, защото след 1 седмица ще мога да я закарам да я видят.
- n_milanov_78
- Автомобил:
- Двигател:
виш някое маркуче за вакум да не е излязло и от там да смуче въздох 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
stills написа:Колеги, имам проблем и искам да попитам дали е от ангренажния ремък..Колата е Г-4 1.4 16в 2000г. След като я регистрирах преди 2 седмици и смених всички консумативи,всичко е ОК, но при подаване на газ (прави го и но газ и на бензин)се чува, че някъде от въздушния филтър смуче здраво въздух и колата се изфорсирва по-бавно..а и върви като "спъната". Може ли ремъка да е с 1 зъб назад или напред поставен и оттам да не е добре центровката и да ми прави мизерии или е от друго? Чистиха ми тогава и дроселовата клапа!

- jikata_26
- Автомобил:
- Двигател:
Колега имах такъв проблем!Върнисе при майсторите и да ти ПОГЛЕДНАТ центровката на ангренажа!При мен беше със закъснение т.е. едни зъб назад така ми каза МАЙСТОРА!
Някой може ли да качи снимка с поставен ремък и докаран на белезите, за да видя как точно трябва да изглежда, или да обясни по-подробно колко са белезите, и къде да гледам (ролки, маховик, вал)
Моля ви колеги помагайте! Майсторите вчера казаха, че не е от ремъка, но така и не отвориха да видят белезите("ако имало зъб назад или напред, въобще нямало да мога да я запаля")така казаха, но малко не ми се вярва това..Чистиха ми някакви филтърчета, проверяваха да не е запушен катализатора и в крайна сметка си остана пак така колата
(поне пари не ми взеха) 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”