Здравейте! Купих си Samsung i600, който е с Windows Mobile 6 Standard CE OS 5.2.1437 (това пише на Version). Инсталирах Windows Mobile Device Center и успях да свържа телефона с РСто. Пробвах да инсталирам някои програми, споменати в БГ форуми за смартфони, но нищо не се получи. Тъй като никога досега не съм имал смартфон не мога да се ориентирам как точно да инсталирам програми и от къде да ги намирам. Ако има някой с такава ОС, ако може да ме светне по въпроса. Искам да си инсталирам Скайп, браузър, с който мога да гледам клипчита от vbox, youtube и др., някоя и друга игричка.
Ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете!
Помощ за телефон Samsung i600
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Помощ за телефон Samsung i600
Еми те всички са различни, но основно ги качваш на телефона(картата) и инсталираш от там. Eто ти skype
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е закакво ти е било да взимаш точно този модел 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Така,благодаря за скайпа, но като го инсталирам (пратих го по блутуут щото програмата ми се правеше на ударена
) ми дава грешка: SkypeMobile is not a valid Windows CE application (което, между другото, изписва не за първи път).
Относно покупката на този модел: не съм фен на Самсунг, нито на виваком, нооо го взех като лоялен клиент за 100 кинта, което за телефон с Wifi и Wndows Mobile мисля, че е приемлива цена. Още искам да се надявам, че аз не съм му разбрал цаката, а не че е най-спрелият телефон, който съм имал.

Относно покупката на този модел: не съм фен на Самсунг, нито на виваком, нооо го взех като лоялен клиент за 100 кинта, което за телефон с Wifi и Wndows Mobile мисля, че е приемлива цена. Още искам да се надявам, че аз не съм му разбрал цаката, а не че е най-спрелият телефон, който съм имал.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”