Помощ за телефон Samsung i600

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Помощ за телефон Samsung i600

Мнениеот JaDaWiN » Пет 04 фев 2011 18:34

Здравейте! Купих си Samsung i600, който е с Windows Mobile 6 Standard CE OS 5.2.1437 (това пише на Version). Инсталирах Windows Mobile Device Center и успях да свържа телефона с РСто. Пробвах да инсталирам някои програми, споменати в БГ форуми за смартфони, но нищо не се получи. Тъй като никога досега не съм имал смартфон не мога да се ориентирам как точно да инсталирам програми и от къде да ги намирам. Ако има някой с такава ОС, ако може да ме светне по въпроса. Искам да си инсталирам Скайп, браузър, с който мога да гледам клипчита от vbox, youtube и др., някоя и друга игричка.
Ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете!

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Re: Помощ за телефон Samsung i600

Мнениеот vwfena » Пет 04 фев 2011 21:49

Еми те всички са различни, но основно ги качваш на телефона(картата) и инсталираш от там. Eто ти skype

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 фев 2011 23:08

е закакво ти е било да взимаш точно този модел :shock

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Пет 04 фев 2011 23:51

Така,благодаря за скайпа, но като го инсталирам (пратих го по блутуут щото програмата ми се правеше на ударена scare ) ми дава грешка: SkypeMobile is not a valid Windows CE application (което, между другото, изписва не за първи път).

Относно покупката на този модел: не съм фен на Самсунг, нито на виваком, нооо го взех като лоялен клиент за 100 кинта, което за телефон с Wifi и Wndows Mobile мисля, че е приемлива цена. Още искам да се надявам, че аз не съм му разбрал цаката, а не че е най-спрелият телефон, който съм имал. scare

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”