Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Мнениеот hooligans » Чет 13 яну 2011 23:50

digo_pl написа:radi_nrj , fantomasss все пак като пушач, се намирам в същото задимено помещение. Издишам далеч или не, все същия е въздухът който дишаме с колегата непушач, до мен!

Не бе братле, всъщност ти пушиш ама те се тровят, а при теб идва чист планиски въздух...
Он си знае едно и едно си приказва..... :063:
Като не искате да ви тровят пушачите, не дишайте :да:

Потребителски аватар
Mo0ny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mo0ny » Пет 14 яну 2011 0:11

hooligans написа:

или ги хвърляйте през прозореца да си пушат навън

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 14 яну 2011 0:29

Mo0ny написа:
hooligans написа:

или ги хвърляйте през прозореца да си пушат навън

Пък най-добре е да излезнете навън, на чист въздух

Не се отклонявайте от темата мола!

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Пет 14 яну 2011 8:11

Да не разтягаме много. Но човек пушач (аз съм бил такъв) не му пречи дима в помещението, защото е свикнал самия му организъм, но на непушача му се разказва играта от издишания дим в една стая. Не се заяждам, знам, че няма да ме разберете, докато сте пушачи, но ако спрете цигарите за повече от година и после влезете в задимено помещение свет ще ви се завие, та и повръщане може да има. И за да не съм съвсем офф, аз цигарите ги спрях преди 8 години, а преди това имам стаж с тях 15 години по 2-3 кутии на ден. Сега не мога да ги понасям, но преди мислех като вас... Поздрави..

Потребителски аватар
Mo0ny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mo0ny » Пет 14 яну 2011 15:22

Мисля,че бях ясен, но, ако не сте разбрали от предишния ми пост,аз съм непушач и цигареният дим не ми понася.

Никога не съм дърпал от тия тънки и средно дълги пръчки наречени цигари,дано и никога не го направя.Та като цигарен девственик ви казвам,че тва ващо не се трай - мирише ужасно,боли ме главата от него и ми се гади.

Излизам с приятели,влизаме в някво заведения,то вътре няма кислород,очите ми се насълзяват от дима,с течение на времето и алкохола започва да не ми прави голямо впечатление задушливата атмосфера.Става,квото има за ставане... на сутринта се връщам относително трезвен,свалям си якето - ааа фък закво тъй мириша да не съм пепелник,хвърлям дрехите в пералнята и си лягам - мамка му още мириша(сигурно косата ми),взимам душ и тогава вече мога да заспя.

Откажете ги :!:

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Пет 04 фев 2011 12:19

Хммм.. хайде да съживим темата малко...
От няколко дни не пуша.
Яко а?
Но ям като за трима, защото, чудейки се какво да си правя с ръцете, просто ям.По много.
Дайте някакви идеи с какво да заменя яденето.
Да не е спорт обаче, че други спортове освен надпиване с бира и надяждане с кебапчета не ми понасят.
Да не са дъвки, бонбони и тем подобни залъгалки за уста.
Спането дали помага? scare

Потребителски аватар
ogogin
Автомобил: Vw Golf MKV
Двигател: BWA

Мнениеот ogogin » Пет 04 фев 2011 12:21

Пич, яж си, след време и това ще отмине... аз минах по същия път!

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пет 04 фев 2011 22:41

:roll: Хм аз си ям вече година и половина.
Не ми се пуши отдавна (т.е. аз ги оставих на рафта щото взе да ми се гади от цигари),
но пък това с яденето си остана.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 04 фев 2011 22:47

Със риск да се потретя от 26.06.2009 не съм палил. Във момента някой като кади около мене ми :seeex мамата. Преди докато пушех не ми правеше впечатление ама сега чак не се диша като има 3-ма във стаята запалили качаци :evil:

Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот mladen0101 » Пет 04 фев 2011 23:07

Mo0ny написа:Мисля,че бях ясен, но, ако не сте разбрали от предишния ми пост,аз съм непушач и цигареният дим не ми понася.

Никога не съм дърпал от тия тънки и средно дълги пръчки наречени цигари,дано и никога не го направя.Та като цигарен девственик ви казвам,че тва ващо не се трай - мирише ужасно,боли ме главата от него и ми се гади.

Излизам с приятели,влизаме в някво заведения,то вътре няма кислород,очите ми се насълзяват от дима,с течение на времето и алкохола започва да не ми прави голямо впечатление задушливата атмосфера.Става,квото има за ставане... на сутринта се връщам относително трезвен,свалям си якето - ааа фък закво тъй мириша да не съм пепелник,хвърлям дрехите в пералнята и си лягам - мамка му още мириша(сигурно косата ми),взимам душ и тогава вече мога да заспя.

Откажете ги :!:

има право колегата след 20 годишен стаж като пуша4 и аз преди 4 години ги оставих на масата(след многократни опити) heavy metal zork но женами е като товарен влак :014: но и с килцата дръпнах сериозно :BBQ но по добре битка с килограмите отколкото с тоз наркотик!!!!за колегите които тепърва запо4ват им пожелавам да не се отказват при първия порив да си дръпнат а търпение и много воля

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Съб 05 фев 2011 11:02

От 18 юли 2010 до този момент - без нито 1 цигара! :wink:

Спрях ги от раз, без никакви допълнителни медикаменти и препарати!
Пушеше ми се първите 2 месеца, но с малко повече воля и постоянство се постига резултат!
След - 2,3 тия месец, вкуса на храната ми се промени, миризми, дишах доста по-леко!

Спирайте ги, всичко е ВОЛЯ!!!

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Съб 05 фев 2011 11:11

Много се радвам, като чуя някой да е спрял тая гадост. Аз самия съм от тези хора и сега съм върл противник на фаса. Прави ми впечатление, че повечето заклети пушачи, дето са ги спряли, после стават най-свирепите противници, защо ли?! Истината е, че са много вредни, но не за всички. Има едни 5-6 % от пушачите, на които чадела не им пречи изобщо и си умират на по 90 години с бял дроб и сърце, като на 20 годишен непушач. Лошото е, че ние не знаем дали сме от тях и до дето разберем, вече става късничко. Е за това ги спрях и аз. И без тях съм зле, а ако пушех, сега нямаше да лафя тук. Успех на хората, които четат тук и още пушат и все си викат "От Утре ги спирам..."....Дано твоето "Утре" да е в близкото бъдеще!
:beer

Потребителски аватар
BukTop
Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BukTop » Съб 05 фев 2011 11:25

Не пуша от пролетта на 2007! Хванахме се с един приятел на бас за 5 кинта :mrgreen: Той пропуши, аз не си взех парите, но смятам, че много повече съм спечелил след това :) Всичко е въпрос на воля и може би малко инат в моя случай. Честно казано винаги ми е било кеф да пуша, но цените на цигарите са неоснователно скъпи, а излишни пари нямам! Като добавим и факта, че вредят на здравето, цигарите стават една голяма набутвация от където и да го погледнеш.

Потребителски аватар
rokera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera » Съб 05 фев 2011 19:47

Всеки екс пушач спрял тутуна може да бъде горд с това че е успял да се пребори с тоя порок. Това никак не е малко постижение. Като бивш пушател, чадил ги над 20 годинки съм изключително доволен от себе си че най накрая успях да ги спра и вече почнах 9-ти месец :lol: без тях, чувствам се чудесно и хич не мисля да пропуша отново. Поздрави за всеки опитал се да се откаже от тая зависимост и дори първия опит да е неуспешен, пробвайте пак да ги спрете по натам. Аз също не успях от първия път, но не се отказах и накрая сполучих. Някой по лесно, други по трудно, но който има желание ще се пребори с това, не се отказвайте. Аз казах ...ХАУ... heavy metal zork

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот parno » Нед 06 фев 2011 13:46

parno написа:става вече 6 дни от както не съм палил цигара :D

Публикувано на: Съб Яну 10, 2009 9:38

доста време става не пуша :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”