Колеги изчезна ми осветлението на климатроника,дори не се пуска когато натискаш копчетата.Как може да се отстрани проблема?
Голф 1.9 ТДИ 110 коня код:AHF
Изчезна осветлението на климатроника на Г4 ?!
Re: Изчезна осветлението на климатроника на Г4 ?!
При мен миналата година по това време отказа да се пуска. Само от време на време като паля и мигаше дисплея няколко пъти. Не се пускаше да духа, но излизаха всичките му индикаций по дисплея както си трябваше. Оказа се записана грешка за клапата за рециркулация. Изтрих я по долноописания начин и се оправи.
http://pics.tdiclub.com/data/517/Climat ... ostics.pdf
При теб както не се пуска нищо ми прилича да е сериозна работата. Опитай да влезеш в режим "самодиагностика" да видиш дали няма някоя грешка. Ако не стане, може да е захранването /я окислена клема, я бушон ако има такъв изобщо/???
При теб както не се пуска нищо ми прилича да е сериозна работата. Опитай да влезеш в режим "самодиагностика" да видиш дали няма някоя грешка. Ако не стане, може да е захранването /я окислена клема, я бушон ако има такъв изобщо/???
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
А свети ли си OFF и да не иска да тръгне или въобще не свети?
Ако въобще не свети,разглобяваш отстрани на таблото при бушонното табло,имаше някакъв смешен 5 или 10А предпазител,който пишеше,че е е за нещо друго ,та той умира
Горе седеше някъде на първите 2-3 реда с предпазителите ама все го забравям кой беше,но пишеше,че е за друго,а е точно за това.
Сваляй предпазителите 1 по 1 и ги премери с едно уредче,дали са здрави,понеже редовно някои само така изглеждат.

Ако въобще не свети,разглобяваш отстрани на таблото при бушонното табло,имаше някакъв смешен 5 или 10А предпазител,който пишеше,че е е за нещо друго ,та той умира
Горе седеше някъде на първите 2-3 реда с предпазителите ама все го забравям кой беше,но пишеше,че е за друго,а е точно за това.
Сваляй предпазителите 1 по 1 и ги премери с едно уредче,дали са здрави,понеже редовно някои само така изглеждат.

joromnt написа:При мен миналата година по това време отказа да се пуска. Само от време на време като паля и мигаше дисплея няколко пъти. Не се пускаше да духа, но излизаха всичките му индикаций по дисплея както си трябваше. Оказа се записана грешка за клапата за рециркулация. Изтрих я по долноописания начин и се оправи.
Здравейте, този начин от линка и кодове за Г3/венто има ли ги някаде?
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
На Голф 3 има 3 типа контролер за клиамтроника и се четат по различен начин за 3-те вида.Дай снимка на контролера ,най-добре 
Иначе има,да.

Иначе има,да.

Оригиналния си е на който си пише climatronik, че нямам снимка сега 
- estariol_
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали ще ти е от полза но преди време имах подобен проблем.Климатроника си работеше но нямаше осветление.Но при мен беше изчезнало и осветлението на копчетата за стъклата и на това за фаровете. Колкото и да не ми се вярваше при мен се оказа че проблема е в окъсяла запалка.След като я оправих вси4ко си дойде на мястото.
Проблемът е оправен .Някакво реле , което не е никак евтино.Целия ремонт излезна 100лв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”