Какво мислите за идеята ми в E-bay?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Какво мислите за идеята ми в E-bay?

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 0:39

Здравейте всички!Имах една идея ,която пуснах в обръщение в E-bay,та се питам мислите ли я за интересна:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :MESELX:IT
Не търся "купувачи" тук,интересуват ме просто други гледни точки. :beer
За тези,които не разбират английски(то не ,че аз разбирам-сигурно съм допуснал някакви грешки в текста ама...)идеята е да "продам" изминатите близо 306 000 км. като всеки км. струва 1$ и с парите евентуално да и направя пълен ремонт,а може и подобрения вътре в купето.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво мислите за идеята ми в E-bay?

Мнениеот enigma79 » Нед 06 фев 2011 0:50

Доста ексцентрично е колега.Мога да ти пожелая успех в начинанието и дано не те разкъсат тука за тази нестандартна идея :да:

Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Мнениеот turrisi » Нед 06 фев 2011 0:57

Аз съм собственик на VW Passat B3 1990 година 1.8 RP sedan.Now по-често, аз трябва да отида в експлоатация или за себе си ремонт, но това е нашият семеен автомобил, които обичам и аз не искам да купя нов сън one.My е да се върне, че класическата на пътя и затова реших да продаде пробег на автомобила-305 634 km.Each милион ще струва 1 $. И ако искам да бъда част от историята (може би в бъдеще) от колата си, купи част от it.For всеки километър (и), която плащате за, аз ще ви изпрати "д-Сертификат". С пари и ще направи цялостен ремонт и ще направи лек тунинг на колата body.But ако се съберат достатъчно пари, аз искам да направя световно турне.
Нека всеки, който иска да ми помогне в тази инициатива да купуват възможно най-много километри (за сериозни клиенти закупени повече от 1K. км. мога да обещая на рекламно пространство на ремонта на леки автомобили, където можете да сложите лого, слоган, име или каквото и да искате)

това излезе в google преводача(смисъл ..каза че имаш грешки)..ако наистина е така сега е момента да ги поправиш....там!!!

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 06 фев 2011 1:47

Транслатора не превежда смислово !!! Ако си мислиш,че това е верния текст (който си написал) така да стои !

Потребителски аватар
rimisark
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rimisark » Нед 06 фев 2011 2:30

Ибей не е правилното място за това начинание.

Направи си сайт в който описваш историята си. Отколко време имаш колата, колко си я обичаш, какви неща са ти се случвали заради нея, как искаш да я разкараш из целия свят. Накрая сложи един каунтър който да отброява от 305 000 към 0, почни да продаваш цифри, така хората ще бъдат трогнати от идеята ти, от мечтата ти. Ще имаш много по-голям шанс. Само трябва да направиш една инвестициика в едно малко сайтче което да прави това за теб и да го рекламираш на правилните места :).

Обаче като се замисля какво ти трябва за световна обиколка с кола?
1. Кола
имаш я, трябва да я ремонтираш, тази кола за 1 000 лева може да я направиш от злато.
2. Пари
Предполагам, че 30 000 долара ще са ти достатъчни за една околосветска обиколка.
Така, че продавай всеки километър за 0,1$, а не за долар :). Даже и да не стигнат, пак ще има за обиколка на европа и азия може би :).

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 06 фев 2011 7:29

:063: бах тия наркотици дето ги зимаш

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 7:54

Транслатора на Гугъл не превежда смислово,но ако някой открие грешки може да ми каже.
Към всички скептици:потърсете в мрежата какви странни неща са продавани в E-bay (примерно "'Virgin Mary' toast fetches $28,000")и тогава изказвайте мнение.....всичко е заради идеята....

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 06 фев 2011 9:51

Супер! Идеята е страхотна :да:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 06 фев 2011 10:00

landwarrior написа::063: бах тия наркотици дето ги зимаш

:063: :063: :063: :063:

Баш.

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Нед 06 фев 2011 10:13

Доколкото разбирам от това което е изписано, излиза че искаш да с ипродадеш Пасатко за 305 000долара. Ако е така направо :063: , но ако успееш се похвали да почваме и ние с това начинание. Ще врътна на колата километража на 500к и гледай как ще се къпя в пари mhihi . УСПЕХ :applause:

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 10:16

ludiq1918 написа:Доколкото разбирам от това което е изписано, излиза че искаш да с ипродадеш Пасатко за 305 000долара. Ако е така направо :063: , но ако успееш се похвали да почваме и ние с това начинание. Ще врътна на колата километража на 500к и гледай как ще се къпя в пари mhihi . УСПЕХ :applause:

Най-интересното е ,че Пасатко си остава за мен

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Нед 06 фев 2011 10:21

Е значи нищо не съм разбрал от идеята :horror: . Тогава какво ще продадеш на този който купува, само снимка на километража :screwy .

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 06 фев 2011 10:21

Колега аз това го разбирам като "културна просия".....
За идеята евала,не виждам нищо лошо :да:

Потребителски аватар
harsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harsi » Нед 06 фев 2011 10:24

ludiq1918 написа:Е значи нищо не съм разбрал от идеята :horror: . Тогава какво ще продадеш на този който купува, само снимка на километража :screwy .

Ще му продам своята идея ако може така да се каже,защото на запад хората са склонни да плащат за идеи.И пак казвам-потърсете странните неща,които са продавани в E-bay някога.(все пак давам е-сертификат ,че всеки "притежава" 1/305 634 от пробега на колата)

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 06 фев 2011 10:35

harsi написа:Ще му продам своята идея ако може така да се каже,защото на запад хората са склонни да плащат за идеи.И пак казвам-потърсете странните неща,които са продавани в E-bay някога.(все пак давам е-сертификат ,че всеки "притежава" 1/305 634 от пробега на колата)

Хах,колкото и странни неща да търсим,толкова странно няма!Идеята ти е добра,но нещо цената ти е много скъпа!Долар за километър!Направи го долар за десет километра!Сложи малко повече снимки на колата и както каза колегата инвестирай малко пари в сайт и ще имаш доста по-голям успех!Искаш с трици маймуни да ловиш!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”