Проблем 1.8 моно голф 3
Re: Проблем 1.8 моно голф 3
Днеска станах рано , и слезнах при кочинката... свалих капака на моното да огледам хубаво маншона, здрав е.. пойзчистих купонгите дето влизат към карборатора, запалих я и пак менеше обороти до там че тръгваше да гасне... и се сетих за един колега дето каза да не се бара делктото... та развих му болта на делкото и го завъртях леко... колата заспа... държи 900 оборота не ги мени... единственото е че я чувствам малко тромава... ще вида как ще е разхода и докога ще се задържи в това състояние и пак ще пиша... п.с. дали просто не и трябва добра центровка.... 

- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
d840 написа:... п.с. дали просто не и трябва добра центровка....
е па трябва си - ама такава центровка дето си направил ти не трябва!
смених горивния филтър... 20 лв, и то минути гол кръс на вятара пред блока... утре сме при форумните майстору 

днес ходих при майсторите в герман.... МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН !!!! АКО НЕКОЙ ИМА ПРОБЛЕМИ ДА НЕ СЕ ЧУДИ А ДА ГИ ПОСЕТИ!!!. Смениха някакъв датчик за "влизащия въздух" или нещо такова... направи ми диагностика, центровка... и най-накрая ми каза една такава.... символична сума.... много съм доволен пак казвам !!! са ще засека голфу колко ще ми изгори и ще пиша 

- golfajiata golf 2
- Автомобил:
- Двигател:
Колега щом толкова хвалиш майсторите в Герман а и аз също съм слушал добри отзиви за тях може ли да ми драснеш на лично горе долу колко парички взимат че и мойто гоуфи нещо си прави бъзици с мен! 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
d840 написа:днес ходих при майсторите в герман.... МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН !!!! АКО НЕКОЙ ИМА ПРОБЛЕМИ ДА НЕ СЕ ЧУДИ А ДА ГИ ПОСЕТИ!!!. Смениха някакъв датчик за "влизащия въздух" или нещо такова... направи ми диагностика, центровка... и най-накрая ми каза една такава.... символична сума.... много съм доволен пак казвам !!! са ще засека голфу колко ще ми изгори и ще пиша
Абе ще се сетиш ти, ама... иска да се опариш от "кварталните майстори", та да ти дойде акъла!

d840,ти поздрави ли майстора от мен?и ако не си ,прати му много поздрави от мен!
Аз имах проблем такъв преди години.. оказа се,че проблема е в температурния датчик в моноблока. Намериха го само след диагностика с комп. и софтуер. Сменя се моното,че е по лесно ,цената е между 60-80 лв. на старо
Когато е прецакан датчика,колата влиза в сервизен режим. Задава някакви параметри на останалите датчици и т.н и колата прави точно,както и твоята.Като изключа от скорост и тя гаснеше. Иначе си върви и всичко е наред... може би са ти казвали всички майстори
Та провери на хубава диагностика,не на тази с маркуч в аспуха
а на тази,дето си се прави с хубав соф..

- Vento
Това е тъпо, защото аз дадох 2-3 такива датчици на колеги по 15-20лв. Защо да се разглобява и сваля цялото моно, тоци, бензин, болтове... като за 5мин сваляш само капачката, сменяш датчика и затваряш, без да се разкичва нищо друго...peshonp написа:Сменя се моното,че е по лесно ,цената е между 60-80 лв. на старо...
то именно този датчик ми смениха... с едно като шапцина на него.... но снощи пак даде 20/100... нз вече... утре се връщаме пак на старта и пак се почва с огледите от какво може да е...
- golfajiata golf 2
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз го гледах този датчик в моното развих му болтчетата развих и болтчето на дюзата но се оказва че четрите кабелчета влизат в дюзата а към тоя датчик нищо не ходи можете ли да ми обясните как действа той? 

- Vento
Не е така, 4те кабелчета влизат в пластмасовата капачка, на която е датчика. 2 от тях ходят до него, другите две - до дюзата.
- golfajiata golf 2
- Автомобил:
- Двигател:
Дааа даа ясно колеги видях го кое е то е на самата дюза една малка такава джиджавка и прочетох един руски сайт как се поправя с друг датчик от на водата кадето мери температурата ами това кръглото до дюзата като съм тръгнал да го разознавам да питам то какво е,само него сега не знам какво е? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”