Благодаря
Подгряване на огледалата на Г3
Подгряване на огледалата на Г3
Някой може ли да ми каже как да разбера дали имам подгряване на огледалата на голфа - Г3 GL, 1.8Mi(иначе са електрически). Като завали тези дни и замръзнат през нощта сигурно ще разбера, но... Чудя се дали подгряването е постоянно включено, дали се включва с нагревателя на задното стъкло или автоматично в зависимост от външната температура. Също така, ако има подгряване трябва ли да се усеща в дъжд например...
Благодаря
Благодаря
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 17:25, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 17:25, променено общо 1 път.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Нещо ми се струва, че не е така.
Реотана не се вижда, той е залепен отзад на огледалото и не е един, а са много лентички.
Онзи ден гледах такова огледало, защото беше счупено самото огледало (разбирай стъклото, не целия корпус) на Г3.
Що се отнася до включването не съм 100% сигурен, но би трябвало да бъде от копчето за реотаните на задния прозорец, просто работят и двате места (огледала и заден джам).
Реотана не се вижда, той е залепен отзад на огледалото и не е един, а са много лентички.
Онзи ден гледах такова огледало, защото беше счупено самото огледало (разбирай стъклото, не целия корпус) на Г3.
Що се отнася до включването не съм 100% сигурен, но би трябвало да бъде от копчето за реотаните на задния прозорец, просто работят и двате места (огледала и заден джам).
Питам защото, върху стъклото на лявото огледало, което е нацепено цялото ми залепиха ново стъкло и тези дни в дъжда си пускам нагревателя на задното стъкло и ми направи впечатление, че капките по лявото огледало изчезнаха след известно време (дъжда беше спрял), а на дясното си стояха. Затова си мисля, че имам подгряване, което нещо се е скапало отдясно, а отляво малко бавно идва ефекта, щото все пак две стъкла едно върху друго трябва да стопли.
Абе не знам, ще чакам снеговете. Не че е сериозен проблема, но в това време човек се ражда с тази екстричка
Абе не знам, ще чакам снеговете. Не че е сериозен проблема, но в това време човек се ражда с тази екстричка
-
Silver_Bullet
- Автомобил:
- Двигател:
-
Silver_Bullet
- Автомобил:
- Двигател:
-
Silver_Bullet
- Автомобил:
- Двигател: