Шегата настрана, черната от обявата за "каручки" ми е най-арна!
Незнам какво ще кажете, но тя ми се нрави най-много.
Единствено, има лек ъгъл в задното ляво колело.
Може би е имала удар.

morfei1 написа:Sashko_Trg написа:Ей тази дето е от линка mobile.bgАма и тая хич не е лоша където колега morfei я е дал
как ме яд, ако знаете, колко са поевтинели колите. Сега за тея пари дето ги дадох аз, какво може да се купи :@
Така е но през 2008. ARL 4x4 вървеше по около 19000-20000лв.
Bygav написа:Колега имам ASZ 2003г. Не съм разбирач, но те съветвам, като купуваш колата задължително да има ESP+ASR(доста търсих докато намеря такава) - отзад около гумата по купето или на вратата на багажника трябва да пише какво има като екстри. За разход мисля, че си запознат: извънградско при 100-110км/ч ->5/100, при 120-160 км/ч - 6.5/100, градско-8.5 и BMW320d ти гледа задницата. Това дава моята щайга. Оригинални - помпа, ролки с ремъци за 90 000км ->600лв с отстъпката. Маслото ти е скъпо от 90лв до 150лв. Автокаско 560лв.
nPaCe™ написа:Ами аз само да попитам: ESP=ASR+ABS ?
Или бъркам?
Burner_inc написа: А ако не се лъжа 4 моушъните са с ЕСП всичките
Точно това ме интересуваше!Burner_inc написа:... но има ли ЕСП има и трите.
Burner_inc написа:При първоначален преглед май си остава най-добре да отидеш в някой от оторизираните сервизи
Burner_inc написа:За софия изток не знам как са. Но и голфа и другото ми фауве Б5 ги карах на първоначален преглед в представитеството до овча купел и съм доволен от прегледите и най-вече съвестното проверяване на агрегатите. За постоянна подръжка там според мен не става, защото са страшни кожодери, но за начало са идеални, защото имат все пак оригиналния софтуер и апаратура
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта