колеги можете ли да ми кажете от какво може да се получи това
постоянно свети като я запаля и не гасне
голф 1.6 RS 101 кс свети ми лампта на аир бека
Re: голф 1.6 RS 101 кс свети ми лампта на аир бека
Няварно натрупани грешки в компа. Отиваш на диагностика да видят грешките, ако е възможно да ги изтрият. Ако след последвалото запалване не светне пак жълто на таблото, значи проблема се е появил моментно/най-често разместване на ел.връзките/.
- rusa_furia
- Автомобил:
- Двигател:
Колега голфа 3 ли е?На моя му светеше лампата два-три дни постоянно.Светна по средата на пътя и така си и остана.Ходих на сервиз,момчето гледа нещо около волана и каза да ида следващия ден,че трябва да свалят целия волан.Не мога да кажа с точност какво са правили,но след това лампата повече не е светвала.
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Колега не е сигурно че като го закачат на диагностика и ще се оправи с изчистване на грешката.При мен на Вентото ми светеше постоянно,ходил съм на сервиз и човека като я закачи каза че е от самия еърбег.Посъветва ме да си взема еърбег втора употреба и щяло да се оправи.След време си взех и след карането на няколко километра със този който си взех лампата пак светна.Свалих еърбега пръснах му контактен спрей и се оправя за известно време.И като го закачим на компютър когато не свети не отчита че има някакъв проблем,включи ли се да свети постоянно отчита грешка в еърбега.Смятам някой ден да пробвам всички връзки със него и най вече лентовия кабел.
Автора на темата не е написал, но ако съдя по мотора дето е цитирал, колата ще да е Г4, най-вероятно АКЛ.
Никъде не съм писал че като му направят диагностика, всичко ще се оправи. Четете по редовете, не между тях. Обаче без диагностика, нищо няма да може да се направи. Там ще се видят кодовете на грешките, съответно какво ги е причинило.
При мен след една цялостна автомивка светна лампата на бега/Г4, АКЛ/. Причината - отчетени грешки в клемите на еърбеците на предните две седалки в следствие мърдането на седалките напред/назад за почистване под тях. Изтриха ги и всичко изгасна.
Никъде не съм писал че като му направят диагностика, всичко ще се оправи. Четете по редовете, не между тях. Обаче без диагностика, нищо няма да може да се направи. Там ще се видят кодовете на грешките, съответно какво ги е причинило.
При мен след една цялостна автомивка светна лампата на бега/Г4, АКЛ/. Причината - отчетени грешки в клемите на еърбеците на предните две седалки в следствие мърдането на седалките напред/назад за почистване под тях. Изтриха ги и всичко изгасна.
Последно избутана от isuzu_83 на Вто 01 мар 2011 22:11.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”